Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
posiada ktoś może program Micrografx Picture Publisher |
jesli posiada ktoś ten program niech wyśle mi go na maila dzięki pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: posiada ktoś może program Micrografx Picture Publisher |
A wiesz, BSA zaglada na takie fora? Lepiej przeczysc kompa z pirackiego softu, bo policja moze cie niedlugo odwiedzic. A co do programu polecam swietna wyszukiwarke www.google.pl. Wpisz tam nazwe poszukiwanego programu z dopiskiem +download. Na pewno jakies demo znajdziesz. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Głupota ludzka nie zna granic. Pozdrawiam
|
|
Micrografx Picture Publisher (v8.0) Free Download http://www.softlookup.com/display.asp?id=21664
|
|
Moze chodzilo mu wlasnie o jakis trial albo demo :) _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
jak sciagnac program do obrobki zdjec w jezyku polskim
|
|
zdecydowanie prosicie sie o wizyte CBŚ, zglosze podejrzenie popelnienia przestepstwa i posiadania nielegalnego softu
|
|
Sarkazmu wam nie brakuje. Wyjaśniam, bowiem większość ironizujących i wyśmiewających się widać, że nie zna tematu. Micrografx Picture Publisher przez lata był rozpowrzechniany za darmo i wielokrotnie ukazywał się na płytach i stronach znanych wydawnictw jako całkowicie darmowe oprogramowanie. Chodzi przede wszystkim o wersję 7.0. Późniejsze były już płatne. Natomiast, fakt jest, że Corel sobie w pewnym momencie wykupił prawa do tego software'u po to, żeby skonsumować konkurencję i polepszyć sprzedawalność swojego softu. Natomiast Micrografx był i jest bardzo dobrym, poręcznym i intuicyjnym oprogramowaniem i używam go od ok. 12 lat. Próbowałem pracować na różnych innych ale zawsze wracam do niego bo jest świetnie opracowany. Nie jest to jakiś program, na którym można robić jakieś wyuzdane projekty ale jest bardzo poręczny i dla średnio zaawansowanych grafików, którzy nie wymagają Corela czy Photoshopa, nadaje się świetnie. Mam go na komputerze ale niestety nie mogę go udostępnić bo za to jest kara. Natomiast, polecam poszperać we wcześniejszych rocznikach magazynów komputerowych a na pewno znajdziesz ten program do darmowego zgrania. A nawiasem mówiąc, na forach amerykańskich bardzo rzadko spotyka się sarkazm, wyśmiewanie i ubliżanie jeden drugiemu. To takie nasze polskie niegrzeczne przywary. Proszę o trochę więcej wyrozumienia i szacunku do siebie a będzie nam się wszystkim lepiej żyło w kraju nad Wisłą.
|
|
Witaj, Mineło już sporo czasu, ale czy znalazłeś już ten program? Mam podobny problem i pilnie szukam tej upublicznionej wersji (chyba 7). Pozdr
|
|
Micrografx Picture Publisher 7 w pełnej angielskiej wersji był opublikowany w PC World Komputer nr. 2/2001. Działa pod XP, nie wiem czy pod Siódemką bo nie mam jak sprawdzić - gdzieś mi wcięło CD, mam tylko okładki. Jeśli chodzi o program do obróbki zdjęć to polecam choćby GIMP-a. Jest po polsku i jest darmowy. Możliwościami jest porównywalny nawet z Photoshopem a dla przeciętnego a nawet zaawansowanego użytkownika chcącego pobawić się fotkami jest wystarczający z taaakim zapasem. Co trzeba podkreślić jest stale rozwijany i ma wsparcie społeczności internetowej. Można go ściągnąć z wielu stron choćby "www.dobreprogramy.pl". Jest tam też parę innych programów tego typu. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |