Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UPS-kurier |
Witam , czy ktoś wie może gdzie swoją siedzibę ma firma kurierska UPS, bo widuję pewnego kuriera prawie codziennie w Łomży i przykuł moją uwagę :) Niestety samochód ma rejestrację NO, więc czy to możliwe , że aż z Olsztyna codziennie dowozi paczki do Łomży ? szalONA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UPS-kurier |
Ta firma ma siedzibę w Ostrołęce :) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
A jak mogłabym się z tym panem skontaktować ?
|
|
664-342-841
|
|
krejzolka, mam wrażenie, że na siłę szukasz sobie faceta. wcześniej poszukiwałaś jakiegoś bruneta z Gościńca, teraz kuriera z UPS. Opanuj się, miłość znajdzie Cię sama, nic na siłę :)
|
|
hehehehehe dzięki za ekstra motywującą wiadomość mrs.solis :D Bardzo doceniam Twoją szczerość :) I miło , że monitorujesz moje życie osobiste :D szalONA
|
|
krejzolka zamów coś kurierem albo coś wyslij komus to sie kurier zjawi :d Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
no tak kurier niczego sobie życzę powodzenia 15234
|
|
Kobiecyinstynkt cóż to za numerek ? czyżby podpuszka ? :D
|
|
w Łomży masz także DHL i OPEK. Wszystko na miejscu. Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Widzę, że jesteś naprawdę krejzi, szukasz namiaru więc ci go dałam , nie wiem o jakiej podpuszce mówisz, chyba nie ma co idiotom pomagać bo sami nie wiedzą o co im chodzi.
|
|
ogarnij się kimkolwiek jesteś!
|
|
też go widziałam... fajny jest! on najczęściej odbiera wysyłane paczki... zrób tak: zgłoś pod tym numerem, co kobiecyinstynkt Ci podał(a) odbiór paczki. w przedpokoju postaw pudło po TV i schowaj się w nim. jak wejdzie, wyskocz z niego (na filmach na pewno widziałaś jak z tortów laski wyskakują)... będzie Twój! co by tylko chłopak na zawał nie pindolnął... ładna chociaż jesteś?
|
|
no wlasnie jak jestes fajna to ja moge sie z toba umówic
|
|
wysmaruj się kremem czekoladowym zrób z siebie latynoskę bo za blada jesteś ;] Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
nie jestem złosliwa, ale nasunęła mi sie taka myśl, że gdyby była fajna i ładna to nie musiałaby szukać na siłę facetów na forum.
|
|
a ja często widzę kuriera, co rozwozi paczki czerwonym polonezem :) ---------------------------------------------
|
|
czerwony trapez to dpd Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Polonezy wracają do łask...jedna z firm dostarczających gaz w butlach , wozi je właśnie czerwonym truckiem :D
|
|
Dzięki za pomoc wszystko sie dobrze skończyło :D
|
|
no daj więcej szczegółów, przecież tak żeśmy Ci pomagali!
|
|
Dobrze czyli jak? Opowiadaj :) Człowiek potrzebuje w życiu miłości. Tylko kamizelki taktyczne miłość ma sens na tym świecie, chociaż jest nielogiczna. W moim sercu krzyczy pustka. Serce tonie, ale nie chce desperacko łapać się byle czego. Czeka na c
|
|
Bedzie spotkanie!! :D:D
|
|
gdzie i kiedy?! przyjdziemy popatrzeć!
|
|
Przecież dzisiaj jest tyle różnych możliwości na wysyłanie paczek, że raczej nikt już nie korzysta tylko z jednego przewoźnika. Co, jak co, ale dziś tani kurier jest standardem. Jeśli u Was wygląda to inaczej, to powinniście rozejrzeć się za lepszymi rozwiązaniami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |