Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przyczepa |
Witam...Czy ktos orientuje się czy w Łomży lub okolicach można wypożyczyć przyczepę kępingową???? jakie są ceny za dobę jak ktoś wie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przyczepa |
Auto Trans w Starych Kupiskach, wiem że chłopak ma tam też przyczepy kempingowe, jednak ceny nie znam lysy89
|
|
na nowogrodzkiej jest wypożyczalnia przyczep, ale czy kempingowe mają to nie wiem. ____________________________________________________________ ubezpieczenia mtu tel. 501682502
|
|
Czy w samej Łomży to nie wiem, ale najwiekszy wybor jaki widzialem w okolicach Łomży to byly Antonie (zaraz za Ostroleka w kierunku Olsztyna) Tam gosciu mial naprawde mase z 50 przyczep stalo na podworku od malutkich az po 2osiowe. Facet w miare konkretny kiedys zajezdzalem po kolko do swojej. Bez problemu znajdziesz bo znajduje sie przy samej drodze po prawej stronie
|
|
trochę daleko tam...a na nowogrodzkiej nie ma bo byłem.....
|
|
Proponuje zakup własnej. po pierwsze taka przyczepa prawie w ogol nie traci na wartości (niewiadów) po drugie w wypożyczonej bałbym sie spać :D a tak sobie wypierzesz pokrowce itp ;) po trzecie taka przyczepka to naprawdę fajna sprawa :D mam juz swoją 3 sezon :)
|
|
dobry pomysł....zobaczę.. dzieki..
|
|
napisz do siebie kontakt to może się dogadamy ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Mam na sprzedaż przyczepę Burstner Lux. 91r, jak coś to proszę o kontakt: 509 712 567
|
|
Nie wiem czy wynajmiesz w niej przyczepę kempingową, ale wynajmem przyczep i lawet zajmuje się alcars.eu. Niewątpliwym atutem firmy jest fakt, że może dostarczyć przyczepę pod wskazany adres oraz oferuje również wynajem długoterminowy.
|
|
Ja wynajmowałam kiedyś przyczepę w Rzeszowie http://wynajem-kampera.pl/. Była bardzo nowoczesna i wygodna. W dodatku przestronna. Muszę przyznać, że na dłuższe wycieczki to dobra alternatywa.
|
|
Hm... A może lepiej zostawić ten temat zawodowcom z tej dziedziny... Dzięki temu można sobie oszczędzić naprawdę wielu problemów. Myślę, że większość osób żyje w fikcji. Ja nie należę do wyjątków.
|
|
Ale w jakim sensie zawodowców? Ja generalnie kupiłem używaną przyczepę kempingową i nie był to jakiś wielki koszt. Sprawdź sobie na przykład na stronce http://www.przyczepykempingowewiorek.pl/ - tam na przykład mają takie przyczepy a przynajmniej mam swoją. ;)
|
|
A gdzie kupujecie części do przyczep? Ja ostatnio zamawiałam gniazdo przyczepy 13 pin tutaj: https://protrailer24.com/113-wtyczki-i-gniazdka. Polecam ten sklep, mają bardzo korzystne ceny.
|
|
Według mnie jest to temat dla specjalisty z tego obszaru tematycznego. Sądzę, że z całą pewnością będzie on w stanie pomóc.
|
|
kolejne konto trolla, który zbiera posty by potem jako aktywny użytkownik forum zacznie wklejać dziadowskie linki Imię (nazwa) użytkownika: wnatalia Posty: 1 E-mail: modrzew19aaaaa@o2.pl Autor: wnatalia (---.146.130.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 29-06-18 14:11 Niezwykle przydane porady. Jestem pewien, że wielu osobom się one przydadzą. Autor: wnatalia (---.146.130.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 29-06-18 14:04 Niestety, ale w ogóle się na tym temacie nie znam... Dlatego też nie będę w stanie pomóc... Autor: wnatalia (---.146.130.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 29-06-18 14:21 Mam zupełnie analogiczne zdanie co mój poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć z jego wypowiedzi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |