Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okulista |
Może ktoś wie do jakiego okulisty się wybrać .Kto jest najlepszy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okulista |
Kalinowska na Nowogrodzkiej.
|
|
potwierdzam że P.Kalinowska bardzo dobry specjalista przeszłam w Łomży ze 6 i żaden się nie poznał na chorobie a ona jedyna na pierwszej wizycie postawiła trafną diagnozę -nie jest droga co do innych ....
|
|
przy kuflandzie
|
|
Mojemu małemu 6 miesięcy ciągle ropieje oczko, pediatra skierował nas do okulisty podobno może mieć zapchany kanalik łzowo- nosowy. Wiecie na czym polega jego przepchanie i jaki okulista robi to najlepiej.
|
|
no i jeszcze jedno pytanie czy trzeba iść z dzieckiem do szpitala czy można to zrobić w gabinecie prywatnym najlepsze imprezy okolicznościowe szczecin zobaczcie sami
|
|
Jesli chodzi o dziecko to zabieg udroznienia kanalikow lzowych robi sie w szpitalu i co najgorsza praktycznie na zywca a zabieg jest hmm nie nalezy do najprzyjemniejszych zabiej ten mial moj syn polozyli go na dzien na oddzial i w ciagu tego dnia zrobili zabieg bylismy tam raptem z 4 godzinki nie bylam przy zabiegu bo podobno przestali wpuszczac kiedy nie ktorzy z rodzicow mdleli bondziorno napisał(a): > no i jeszcze jedno pytanie czy trzeba iść z dzieckiem do > szpitala czy można to zrobić w gabinecie prywatnym > a jesli chodzi o to to robia te zabiegi tylko w szpitalu
|
|
Mojej córce przepłukiwano kanalik łzowy jak miała 4 miesiące 9 lat temu.W przychodni okulistycznej.Wtedy jeszcze była na Szosie Zambrowskiej. Owinięto ją mocno prześcieradłem.Do kanalika łzowego włożono cienką elastyczną rurkę.Potem dołączono strzykawkę z płynem.Nie było żadnego znieczulenia,wszystko trwało ok 10-15 minut.Pomogło,bo wcześniej bardzo ropiało jej oczko.Bardzo płakała,ale szybko się uspokoiła i zapomniała.
|
|
A ile kosztuje badanie komputerowe?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |