Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
toaleta na Polsacie |
Sprawa łomżyńskiej toalety w filharmonii stała się tematem w dzisiejszym dzienniku na Polsacie. Temat został wywołany. Był wywiad z Zarzyckim i pokazany ten nieszczęsny przybytek kultury! Podobna sytuacja jest w Łodzi, brak toalet publicznych ale pokazano toalety na wysokim poziomie.. Śmiechem , żartem ale jet to poważna sprawa. brak tego przybytku rodzi poważne problemy nie tylko zdrowotne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: toaleta na Polsacie |
Ale dla wiekszosci ludzi tematem czyszczenia dup***** czy innych stref intymnych to jest TABU!!! I tyle. Ludzie sie wstydza. Nawet wlasnych majtek. Poza tym, łazienka dla aktorów - to kto ją ubródził? Mariusz mówi, że aktorzy. Zgadzam się. Jestem ze Śląska, Mariusz też. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Ok to mówił Adam mi. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Karolak to *****, która jakby miała trochę kultury w życiu nie wspomniałaby, nie postawiłaby takiego zarzutu w sposób publiczny. Radziłbym, aby lepiej zainwestował coś w ten swój szczerbaty uśmiech.
|
|
Sam się ten kibel nie osrał. ;)
|
|
No to znów jesteśmy na fali.
|
|
Szkoda tylko, że ta fala ma tak nieprzyjemny zapach i wygląd ............. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
polsat porusza tylko poważne i ważne problemy
|
|
no tak hehhehehehhe :D
|
|
|
Zazdrości nam :):) Pewnie też by chciał taki mieć :)
|
|
Kibel jest od tego żeby do niego srać a nie w nim się przeglądać ...
|
|
Widocznie panu Karolakowi służy do podziwiania szczerby pomiędzy zębami :):) A może na kaczorku był i wody chciał popić ??:):)
|
|
A tak naprawdę powinien tam zajrzeć sanepid i zamknąć ten wstydliwy przybytek, który stał się sławny ze złej strony na całą Polskę
|
|
czekajta, przyjdzie wojna......będzie srał gdzie popadnie, jak będzie miał czym :) sorka, za taki prostacki tekst, ale do zachowania Karolak inaczej odnieść się nie można.
|
|
toaleta jak toaleta wydaje mi się ze bardziej chodziło tu o sptrawę czystości a nie o to że wymaga remontu.Osoba która jest odpowiedzialna i bierze pieniązki za sprzatanie powinna bardziej się do tego przyłorzyc.Gdyby była ta toaleta czysta to nie było by sprawy.Ze zdięć wynika że nie była sprzątana ona wygląda na zapuszczoną. 15234
|
|
masakra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |