Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży wplacic pieniądze do mbanku? |
Witam. Tak jak w temacie. Gdzie w naszym miescie mozna wplacic pieniadze na konto w mbanku tak aby w ciagu maksymalnie 2godzin byly na koncie. Posiadam konto w mbanku od paru dni i chce wrzucic troche pieniazkow na konto a nie mam pojecia jak to zrobic:) Z gory dziekuje za odpowiedz Jestem Jaki Jestem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży wplacic pieniądze do mbanku? |
Może w tym podbno Partnerski http://www.znambank.pl/more_mbank/oddzialy.html?m=lomza
|
|
Jeśli chodzi o mBank to masz 2 formy wpłacania gotówki: 1. Przelew z innego banku lub wpłata przez przekaz pocztowy ( czyli normalna wpłata gotówki na poczcie). Jednak przy normalnym czasie oczekiwania to jest min 1 dzień. 2. Jeśli posiadasz już kartę do bankomatu to możesz skorzystać z wpłatomatów. W Łomży akurat są dwa. Jeden w Alior Banku ( na Al. Legionów przy PGE). Drugi jest w Galerii Stokrotka (w tej nowej części gdzie jest Empik). Wtedy gotówka powinna być do 2 godzin na Twoim koncie.
|
|
No bardziej interesuje mnie druga opcja kamcio123. Hmm to dziala na takiej zasadzie ze wrzucam gotowke do wplatomatu i w ciagu 2h jest na moim koncie i moge z niej korzystac? Musze cos dzis kupic przez internet i dlatego tak chce sie dowiedziec co i jak. A karte,tak posiadam juz. Ok dziekuje za informacje. Pozdrawiam,milego dnia Jestem Jaki Jestem
|
|
Polecam wpłatomat w alior banku, tylko sprawdź czy mbank nie nalicza ci opłat za wpłatomat, teraz alior bank wprowadził chyba 0,05 % od wpłaty ale to tylko tyczy sie konta w alior, także sprawdź w swoim. Ogólnie polecam kasa w maks godzinę po wpłacie na koncie, zazwyczaj jest to kilkanaście minut.
|
|
W nowej częsci galerii stokrotka jest wpłatomat euronet. Tam spokojnie mozesz wrzucic pieniadze na konto
|
|
ok,dzieki za rady. a ta kasa w maks tzn? weed91 i to jest na 100% pewne ze jesli dzis ok 17-18 wplace pieniadze to do godziny 22 bede je mial na koncie i bede mogl z nich korzystac tak? Jestem Jaki Jestem
|
|
Masakra ...
|
|
To nie masakra... to samo życie. Wiem jakim problemem jest wpłacenie do banku pieniędzy. Miałem kiedyś podobną sytuację jak adlom1987 z tą różnicą, że dotyczyło banku BPH. W ich głównej siedzibie była awaria systemu i w kasie nie przyjmowali wpłat, więc pojechałem do placówki BPH na Wojska Polskiego, a tam dowiedziałem się od pracownicy, że u nich gotówki się nie wpłaca!!! To jest dopiero masakra. Dziwię się bankom, że robią problemy z wpłatami - widocznie zależy im tylko na kredytach. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Transponder... a Ty wszystko wiesz tak? Piszac te Twoje "Masakra" w kazdym temacie,udowadniasz tylko ze nic innego nie masz do powiedzenia (czytajac ze zrozumieniem) w dupie byles,gowno widziales. Pozdrawiam Jestem Jaki Jestem
|
|
Udało Ci się? Ostatnio ja też zacząłem się tym interesować, zwłaszcza po tym, jak zacząłem grać na stronie https://cadabrus.com/pl/ i zarabiać pieniądze. Ogólnie rzecz biorąc, wydaje mi się, że wszystko rozumiem, ale nadal nie rozumiem niektórych rzeczy. dlatego czytam fora, aby się tego dowiedzieć. Czy możesz podać mi swoje rozwiązanie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |