Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BUDOWLANKA ŁOMŻA! |
Nie hejtujcie, bo wiem, że wielokrotnie tematy szkół były poruszane na tym forum, ale nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie, także pytam :) Czy wiecie, ile trzeba mieć punktów, żeby dostać się do budowlanki na profil policyjny i kiedy są dni otwarte w tym roku? :>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BUDOWLANKA ŁOMŻA! |
Dziewczyno, link masz poniżej, ale wysil się trochę i poszukaj sama. Dobrze znać stronę swojej przyszłej szkoły ;) http://www.zielona21.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=29&Itemid=81
|
|
No dzięki wielkie, myślisz, że wybieram się tam i nie znam powyższej strony? O zgrozo... Nie wiem, gdzie widzisz tu informacje o tym, od ilu punktów przyjmują do tego liceum, no ale może jestem ślepa i spalcie mnie na stosie.. Zapytałam, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć i chciałabym, by wypowiedziały się osoby, które mają o tym pojęcie i znają konkretną odpowiedź na moje pytanie ;)
|
|
typowa policjantka! 100% predyspozycje!
|
|
Do Technikum z tego co pamiętam to ok.34p a do Liceum to nie wiem ale pewnie nie dużo więcej ;) pzdr ;)
|
|
teraz to wszystkich i wszedzie przyjmuja nie trzeba sie starac o miejsce xD z otwartymi rekami pani władzo tylko nie gryz ;) !
|
|
Jeszcze egzaminów nie było nawet gimnazjalnych, a Ty już dziewczyno chcesz znać próg... Cierpliwości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |