Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adwokat |
Czy w Łomży istnieje możliwość bezpłatnej porady prawnej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adwokat |
Oczywiście temat przecież był poruszany już. Profesjonalne porady prawne : 85 719 10 91 Tam Pana/Panią na pewno wysłuchają i zrozumieją a do tego doradzą !
|
|
Dziękuję bardzo za pomoc ; )
|
|
Nutella nie słuchaj no.name ;) To myślący inaczej, tam mu pomogli to myśli, że oni każdemu pomogą i każdemu ten nr wciska :) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
są takie, informacji możesz uzyskać w MOPS-e oni mają kontakt z prawnikami.
|
|
Mi chodzi o osobiste spotkanie z prawnikiem na terenie Łomży, bezpłatnie..
|
|
85 719 10 91 <---- Oni wyslą do Ciebie kogoś nawet do Łomży i to bezpłatnie. 2152 co Ty za głupoty gadasz ?
|
|
Autor: nutella (---.113.introlan.pl) Data: 20-02-13 13:51 Mi chodzi o osobiste spotkanie z prawnikiem na terenie Łomży, bezpłatnie.. Jak się coś dowiesz to daj znac ... A da radę się spotkac z kur** na terenie Łomży a do tego bezpłatnie ... ?
|
|
Zapraszam do Biura Porad Obywatelskich w Łomży w Starostwie pokój 215 od poniedziałku do środy kuła
|
|
No właśnie oni w mops -ie Ci powiedzą kiedy i gdzie taki ktoś ma dyżur żeby się tam osobiście udać i porozmawiać. ( nie wiem czy to właśnie nie będzie w tym Biurze o którym powyżej jest wspomniane..)
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |