wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Godziny tylko dla kobiet na basenie

Czy na którymś z basenów w Łomży są godziny tylko dla kobiet?
Moja znajoma Czeczenka pytała mnie o to, bo chciałaby pójść na basen, ale zgodnie z obyczajami i religią tej grupy nie może przebywać na publicznym basenie w obecności mężczyzn (w krajach muzułmańskich są oddzielne łaźnie i baseny dla kobiet). Może jest jakaś jedna godzina przeznaczona dla starszych pań na ćwiczenia rehabilitacyjne w wodzie?

Kore

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Godziny tylko dla kobiet na basenie

Raczej wątpie ... Takich fajnych rzeczy w Łomży nie ma :(

Na pewno nie ma- jestem częstym gościem na basenie i widzę, że panie rehabilitujące się lub zrzucające kilogramy mają po prostu rezerwację na jednym torze. Może trzeba podpowiedzieć władzom MOSiR, że takie rozwiązanie przydałoby się...?

a po co ? bo jedna muzłumanka nie może ?
nie róbcie żartów

Łomża leży na Mazowszu !

Dokładnie, oni są u nas, czy mu u nich?
Śmiem twierdzić, że to oni przybyli do nas, więc niech się dostosowują, a nie w całej Europie chcą wprowadzać swoje zwyczaje i sprawiają, że miejscowa ludność czuje się jakby byłaś gdzieś indziej, a nie tak jak powinna, czyli tak jak u siebie.

A gdzię ta ostatnio b. modna tolerancja? Qentin jesteś nie modny. Palikoty i Biedronie złajali by cię a Grodzka by trzymała za nogi.

Chciały kobiety równouprawnienia... To je mają. A religia? Może i raz na tydzień taka godzinka by się przydała dla pań oddzielna, lecz władze MOSiRu nie będą się pogrążać dodatkowymi kosztami wypraszając panów z basenu dla jednej osoby. Takie jest moje zdanie.

Haha I co jeszcze by chcieli by może żaluzje w okna żeby pozakładać. Tu jest POLSKA i polskie obyczaje ostatni bastion chrześcijaństwa bo reszta europy już powoli się poddaje naporom muzułmańskiej masy. Nie pasi to do lata niech czeka i do stawu idzie, nikt im kraju nie wybierał w Belgii to jeszcze dobry socjal na basen by jej dali.

.

to może niedługo dla gejów godziny ktoś wymyśli......jak chcą sie sami kąpać to polecam oczka wodne pod mostem hubala...

Albo niech zostanie morsem. W łapki toporeczek, najbliższy staw lub jezioro i wykuwamy dwa przeręble oddalone od siebie przynajmiej na 20 metrów. W jednym się zanurza a w drugim wypływa. Proste? Proste.

Proste i co ważne-ZA DARMO!!!

nik39 racja i godziny dla zielonoświątkowców, prawosławnych, wyznawców buddy, braci i sióstr jehowy, Kościoła Pastafariańskiego (wyznawcy Latającego Potwora Spaghetti),itp miejmy tylko nadzieję że dla nas się godzinka znajdzie.
Kore piszesz(w krajach muzułmańskich są oddzielne łaźnie i baseny dla kobiet) pamiętaj to nie jest jeszcze kraj muzułmański i wierzę że długo nie będzie ale pocieszę cię w Niemczech już sprzedają kościoły na meczety i dyskoteki to może nie długo koleżanka blisko będzie miała.

.

Powiem Wam ze ja w ogole o czyms takim nie słyszałem nigdzie...chba trzeba by wynajac dla siebie cała godzine...nie wiem ale temat ciekawy...

Mogę polecić frezarki cnc

STOP ISLAMIZACJI EUROPY !

Wy jesteście na prawdę chorzy! Nie wystarczyło by odpowiedzieć, że nie ma takich godzina na basenie tylko dla Pań, lub jeżeli takowe są, to napisać - że są?
To, że autor tematu swoje pytanie rozszeżył aż za bardzo, nie znaczy, że Czeczeni chcą opanować nam kościoły i baseny. Autor pyta o godziny na basenie TYLKO DLA PAŃ!
Ludzie, opanujcie się...

berni

berni Indianie też pewnie tak kiedyś myśleli jak ty i co im zostało?

.

ja się opanowałam i nic w tym temacie nie napiszę.

Niech pływa w kombinezonie.

Nie ma takiego basenu - niech wraca pływać do Czeczenii.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4799159/Anjem-Choudary-urges-fanatics-to-scrounge-for-holy-war.html - tutaj muzułmanin wypowiada się jakie są ich plany. A plany mają takie, by to niewierni pracowali na nich "muzułmanin nie musi pracować. Muzułmanie powinni zabrać pieniądze niewiernym"

私の考え

No właśnie a gdzie jest basen dla pedałów???

czas zmienic obyczaje,wiare lub kraj zamieszkania...

Wszędzie na świecie na basenach są dni albo wieczory wyznaczone tylko dla kobiet, tylko dla mężczyzn, tylko dla dorosłych i przy tym są świeczki barek z napojami i jest frekfencja. A tutaj "gówno" basen otwarty cały czas tylko dla katolickich szowinistów. Nawet jak prysznic bierzesz po basenie to najlepiej zapięty pod szyję bo inaczej od razu zakwalifikują cię do odpowiedniej mniejszości. Niedługo będą te wodę w basenie święcić.

Wątek ten założyłam pierwotnie z powodu zapytania czeczenki, ale w rozszerzeniu pragnę dodać, że wiele polskich kobiet chętnie by skorzystało z takiego rozwiązania. Znam kilka pań, które nie chodzą na basen, bo nie chcą publicznie prezentować sowjego, nie zawsze idealnego ciała, i nie chcą być narażone na złośliwe lub niecenzuralne komentarze niektórych panów.

Kore

eee tam tez mi sie nie podoba ze ktos czuje sie jak pepek,wstydzisz sie to nie idz

Dokładnie.Dla mnie jeszcze lepiej,bo nie wiem czy z taką siedziałabym w jednym basenie.Chyba przestałabym tam chodzić.

I niedługo wszyscy beda chcieli miec jakas godzine tylko dla siebie.Starzy młodzi, biali, czarni itp.I zamiast to prowadzic to tak "modnej"teraz w europie tolerancji prowadzi w gruncie rzeczy do wiekszych podziałow.Ten z tym sie nie wykąpie,tamten tego nie zje itp.

Sprawdzałem na allegro nadal można tam kupić rozstawiane baseny - i czeczenka ma problem z głowy :-)

To by była dyskryminacja ze względu na płeć, a kto jak nie kobiety tak głośno krzyczy stop dyskryminacji?

Autor: szachmat (---.elomza.pl)
Data: 20-02-13 10:24

Wszędzie na świecie na basenach są dni albo wieczory wyznaczone tylko dla kobiet, tylko dla mężczyzn, tylko dla dorosłych i przy tym są świeczki barek z napojami i jest frekfencja. A tutaj "gówno" basen otwarty cały czas tylko dla katolickich szowinistów. Nawet jak prysznic bierzesz po basenie to najlepiej zapięty pod szyję bo inaczej od razu zakwalifikują cię do odpowiedniej mniejszości. Niedługo będą te wodę w basenie święcić.
Spoko nie załamuj się może aż tak z tym zakwalifikowaniem nie będzie tak żle.( no chyba że masz poniżej 8 cm ) to wtedy raczej unikaj takich miejsc.

korwasz tważ.może niech UM pomyśli o kasie na oddzielny basen dla islamistów i innych takich,wówczas będą mogli śmigać tam kiedy im sie zechce.toć to ponoć nie z naszej kasy...

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

No i do tego kwestia ratownika. Nie wiem czy w Łomży na basenach są ratowniczki, ale jeśli nie, to trzeba by przynajmniej jedną zatrudnić. Gdyby nie daj allahu tą Czeczenkę byłby zmuszony ratować facet (musiałby ją dotknąć, może nawet zrobić usta-usta), to musiałby się liczyć z zemstą męża lub innego kuzyna za zhańbienie rodziny :)

żadnych zmian !

Franka bocianka....perło złota.. Nie o taką mniejszość chodzi... W takim przypadku napisalbym o większości :)))

jestem za wyznaczeniem godzin w których tylko kobiety mogą skorzystać z basenu

Jak czytam wypowiedzi niektórych osób to scyzoryk mi się otwiera w kieszeni.... Ludzie, skąd w was (niektórych) tyle prostactwa, bo inaczej nie da się tego nazwać!!!! Te forum z każdym dniem robi się bardziej debilne....... Nic normalnego nie można się tu dowiedzieć bo zaraz jakiś "mądry" swoje filozofie zaczyna wykładać!!

turlaj dropsa czeczuhu

meridol Ty thesun czytasz tego szmatławca tabloida zerznąłeś teme z wykopu felietonisto:) autorem komentarza nie jesteś TY:))))

"Mówi się, że kto w młodości nie był lewakiem na starość jest świnią. Kto nie słuchał Joy Devision po prostu nigdy nie był młody. "

Autor: Zibi 1 (---.adsl.inetia.pl)
Data: 19-02-13 22:05

A gdzię ta ostatnio b. modna tolerancja? Qentin jesteś nie modny. Palikoty i Biedronie złajali by cię a Grodzka by trzymała za nogi. Lepiej być modnym niż być nazwanym gwałcicielem feministek.

Franka bocianka nie uważasz że Polska jest super Katolickim krajem????:)))))))

http://www.vice.com/en_uk/shot-by-kern/poland

blackrabel
tak,ale poza normalnymi godzinami otwarcia
jeśli Wstydzisz się swego ciała,to Wybierz się do psychologa,a nie na basen.a co do obyczajów religijnych,to zamknięcie basenu dla mężczyzn w jakiś godzinach byłoby conajmniej chore.

jak czeczenstwo nie chce pracowac - niech wraca do siebie.

widział ktos pracującego czeczena? tylko się włóczą po ulicach

***precz z lewactwem***

Przejeżdżałem dziś przez most koło plaży miejskiej -

widziałem -

w pobliżu nie ma żadnych mężczyzn

- mozna się kompać

Za darmo

pływanie i krioterapia

wstydzą się swojego ciała a na plażę miejską w lato to przychodza..

O mój kochany przyjaciel nick39 się pojawił w tym temacie. Może wybierzesz się ze mną do sauny... Nago! :)))

hahaha oby Was jaki czeczen nie zaatakował.

szachmat a masz jakiś środek smarujacy??

Nick39 dla ciebie wszystko co sobie życzysz.... Wazelinka czy KY... Ostatnio nic nie używaliśmy, prawda ;)))

Trzeba zamknąć te baseny i nie będzie niczego:)

prawda szachmat.. prawda.... to na którą godzinę idziemy i kiedy??

pedalskie gadki to nie tu panowie, tu piszą normalni ludzie

oj przepraszamy,,,,,,, nie widzieliśmy........

Kiedy został zlikwidowany ośrodek dla uchodźców w łomży /po protestach mieszkańców/ były o tym programy w tv i cały kraj dziwił się ze jest takie małe miejsce, małych ludzi gdzie nietolerancja, ksenofobia doprowadziła do likwidacji ośrodka dla uchodźców wojennych. Już niema ośrodka a jest gorzej niż było, podlaskie jest na ostatnim miejscu we wszystkim. To polska b.
to idzie z ojca na syna, wy powtarzacie to co wasi starzy.

to,że Polska"B"to nie powód,żebyśmy swego zdania nie mogli mieć.coniektórym tv mózgi już wyprała i myślą,jak każą im media.wielka mi tolerancja...,ich bezpośrednio nie dotyczy to i nas krytykować łatwiej

No właśnie Faceciejago masz przykład takiego zachowania u swojej przedmówczyni. BaśkaB jaka ty żałosna jesteś to wiedzą wszyscy oprócz ciebie. Kto dał tobie prawo decydowania kto tutaj może pisać a kto nie. Najwyraźniej moherowy beret przegrzał główkę, czy może zamały i ścisnął czego nie ma.
Poczytaj sobie jeszcze raz od góry do dołu twórczość tych wszystkich "normalnych" tutaj i postaraj się z całych swoich sił wyciągnąć wnioski co do tej normalności. Może zrozumiesz wtedy ironię wypowiedzi mojej i Nick'a39 i dopatrzysz się, że jest to wisienka na torcie tej całej głupoty, ksenofobii, rasizmu, kołtuństwa itp, którego ty jesteś idealnym przedstawicielem.
Pozdrawiam

Autor: BarbaraB (---.elomza.pl)
Data: 22-02-13 22:01

pedalskie gadki to nie tu panowie, tu piszą normalni ludzie- a jak wygląda ten normalny człowiek?? możesz opisać??.............................

brawo

Andrzej W.

JEST. jest. JEST basen TYLKO dla muzułmanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tu o nim wyczytałem: http://www.euroislam.pl/index.php/2013/02/zycie-z-islamem-na-gardle/

Niech ta pływaczka tam jedzie (i może nie wracać) i se pływa do woli!!!!!!!!!!

私の考え

facetjaga - mały człowieczku - a myślisz, że skąd się wzięły te protesty mieszkańców?

Jak powstawał ośrodek mieszkańcy byli gościnni.

Dopiero po paru latach jak poznali na własnej skórze co to za "uchodźcy wojenni" to zaczęli mieć ich powyżej uszu.

Poza tym - to zwykli uchodźcy ekonomiczni. Przyjeżdżają tu po zasiłki a nie uciekają przed wojną, której dawno już nie ma.

私の考え

Niech mi ktos wyjasni, czemu mialby zostac wprowadzone godziny tylko dla kobiet i jak to sie ma do rownouprawnienia?
To jak rozumiem analogicznie zostana wyznaczone godziny, w ktorych kobietom nie wolno korzystac z basenu?

Już ci tłumaczę - to tzw schizofrenia lewaków.

Wszyscy są równi... ale kobiety równiejsze.

Oddzielamy religię od państwa... ale dla islamu robimy wyjątek.

Nie można dyskryminować kobiet... no muzułmanie mogę, wszak to taka barwna tradycja.

Polecam artykuł, którego link wyżej podałem.

私の考え

Już ci tłumaczę - to tzw schizofrenia lewaków.

Wszyscy są równi... ale kobiety równiejsze.

Oddzielamy religię od państwa... ale dla islamu robimy wyjątek.

Nie można dyskryminować kobiet... no muzułmanie moga, wszak to taka barwna tradycja.

Polecam artykuł, którego link wyżej podałem.

私の考え

jak by to odemnie zależało to by basen był dla ludzi"czystej polskiej rasy,, a reszta by w stodole sie znalazła znowu.

A gdyby ode mnie zależało to ta pani mogłaby pływać do woli. Od 22 do 6 rano. W idealnym świecie ta Czeczenka nie dostawałaby zasiłku wyższego niż średnia płaca w Polsce - musiałaby pracować np jako sprzątaczka na basenie. A jak się nie podoba - to bilecik do pięknego miasta Groznego: http://img593.imageshack.us/img593/5300/4079352large.jpg

私の考え

meridol

Rozmawiają dwie koleżanki:
- Mój mąż to chyba na islam przeszedł.
- Jak to?
- Wracam wczoraj nad ranem do domu, a on do mnie:
"Niewierna, niewierna."

:) dobre. Mnie się tam Czeczenki podobają, oczywiście nie wszystkie. Kiedyś miałem przyjemność z taką rozmawiac, ale piękna była :) normalnie jak księżniczka :)

Mnie akurat ten temat nie interesuje w kontekscie mniejszosci religijnej, zapytala to zapytala, u nas tak nie ma i tyle. Mozna jednak powiedziec, ze jest konsekwentna w kwestii swoich przekonan.
Bardziej zastanowilo mnie, jak chetnie nasze Panie podchwycily temat.

sztudent - chyba tez wczoraj byles w klubie Aisza?
http://imageshack.us/photo/my-images/11/chechennightclub.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/11/chechennightclub.jpg

http://5a2814.mojasonda.pl wez udzial w sondzie "co dalej z fazap"

coś ładnego jest w tym klubie??

no nie gadaj, że tam są Czeczenki :)

ja jestem za godzinami dla kobiet

mniej będzie śmierdziało i żaden chłop nie będzie sikał do wody

Jest basen TYLKO dla Czeczenek!!!

http://imageshack.us/photo/my-images/341/photo8i.jpg/

to bardziej dla żydów..... 50ciu w taki wejdzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org