Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
noclegi w lomzy i okolice? |
witam. gdzie w lomzy lub jej okolicach mozna znalezc ciekawe i zadbane miejsce by przenocowac? polecacie cos?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: noclegi w lomzy i okolice? |
jaka odległość od Łomży i czy strona obojętna ? wrrrr
|
|
obojetne :)
|
|
Hotel Mohito na ul. Rządowej. Bardzo dobre warunki i lokalizacja.
|
|
w Łomż kicha, polecam Pułtusk, Ryn, 500 na Zegrzu, Tykocin, Bartlowizna , Dobasz jest trochę tego .W każdym nocowałem ,było czysto i profesjonalnie. /zaleźy w jakim celu i z kim na taką eskapadę się wybierasz . jak na melanż to Bartlowizna , Tykocin , Dobasz. reszta które wypisałem to raczej z kimś na odpoczynek wrrrr
|
|
somebody pyta o nocleg w Łomży lub jej okolicy, a nie o miejscowości oddalone od niej od 50 do 100 km.
|
|
felix przeczytaj 3 pos od góry, baranie wrrrr
|
|
paradox, kierując się twoją logiką dobrze że nie podałeś hoteli na w wawie, gdańsku czy świnoujściu...
|
|
Sam jesteś baran capiący na odległość.
|
|
dziekuje bardzo... nie.. nie chodzi o melanz... ciche spokojne miejce gdzie mozna sie wyspac... ;)
|
|
podałem w miarę blisko i dla kogoś kto jest mobilny odległość problemu nie robi a że "Ojciec R" pks-em latasz to masz problem , Walta się na ryj tępe chuje , ( nie dotyczy SOMEBODY 1212) wrrrr
|
|
najlepsze miejsce to pod mostem,spiwor i sie spi i koszta znikome dla takich panow jak wy Lomzyniacy,to na prawde idealne miejsce pod nowym mostem jak woda niska.
|
|
Mam taką kwaterę która powinna Cie zadowolić . Znajduje się 5 km od Łomzy . Inne wiadomości drogo elektroniczna. pozdrawiam Zbigniew p
|
|
http://www.eholiday.pl/noclegi-pb2237.html polecam
|
|
Ja jednak na Twoim miejscu wybrałbym Hotel Mohito. Niewiedza jest czymś, z czego możemy sobie zdawać sprawę dentysta gdańsk i nie wiedzieć czgo dotyczy, lecz w momencie, w którym ją zignorujemy a dokładnie rzecz ujmując zignorujemy chęć jej zaspokojenia ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |