Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studia Podyplomowe JAKIE? |
Witam, Wybiera się może ktos z Was na studia podyplomowe do Jańskiego w Łomży? mój kierunek który chcialam nie rusza od marca niestety, na jakie Kierunki Wy idziecie lub jakie polecacie Liliana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studia Podyplomowe JAKIE? |
a po co bulic za to na uwb masz zpor i za free najlepiej mba poczytaj o tym\.
|
|
uwb tak janski nie :)
|
|
akurat w przypadku podyplomówki musi to być łomża, interesuja mnie mediacje i negocjacje w warszawie na ten kierunek ludzie sie bija a u nas nie moze utworzyć sie grupa.Szkoda Liliana
|
|
@Ryba22 o jakim kierunku na uwb konkretnie piszesz?
|
|
Polecam studia podyplomowe administracja publiczna w Ostrowi Mazowieckiej rusza w tym miesiącu tel. 029 7468830
|
|
czasami warto doszkolić się za darmo np. w szkole Policealnej, już za tydzień ruszają zajęcia w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK, zaocznie można np. zdobyć tytuł technika bhp lub opiekunki środowiskowej, na koniec nauki zdaje się egzamin państwowy (organizowany przez OKE) warto przemysleć ;)
|
|
A kojarzycie może jakieś studia podyplomowe w naszym regionie, które związane są z pracą z systemem SAP. Na razie znalazłem tylko coś takiego jak tutaj ale to w Poznaniu więc dla mnie odpada.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |