Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawo jazdy c+e |
czy może mi ktoś z was powiedzieć ile kosztuje kurs na prawojazdy c+e w łomży??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawo jazdy c+e |
1200
|
|
Masakra ...
|
|
gdzie tak tanio 1200 ? ---------------------------------------------
|
|
zielona szkola ;d
|
|
to Mierzejewskieo szkoła ale wozy nie pierwszej młodości ---------------------------------------------
|
|
ja płaciłem 1650 za sam kurs na C+E
|
|
OSK Borawski,cena chyba 1400,Man taki sam jak w WORD,polecam.
|
|
tu
|
|
OSK Borawski gdzie sie mieści??
|
|
Borawski nie ma takiego mana jak w wordzie ma starszego , u kamińskiego jest taki sam model ale też starszy bo 2007r.
|
|
to do kogo najlepiej sie zgłosić wedłóg was?
|
|
jak umiesz jezdzic to bez roznicy przeciez to przyczepa tylko co za roznica w jakie auto wsiadasz skoro masz juz prawko c ? ja robilem u ferenca na innym aucie plac mialem starem miasto manem i zdalem nie dygaj ;)
|
|
Rónież polecam Borawskiego:www.oskborawski.prv.pl , mają takiego samego MANa,fakt że starszy ale taka sama skrzynia i wymiary,a to najważniejsze no i zdałem za 1szy razem ;) MAN niby starszy,ale taki sam...takiego samego MANa (identycznego) jak w WORDZie nie ma chyba nikt,oni mają najnowszy...
|
|
najbardziej zbliżony samochód ma Kamiński , Ja Osobiście tam robiłem i C i E , ani nie zachwalam ani nie neguje , zależy na jakiego trafisz instruktora , ja miałem fajnego i dobrze uczył , na imię ma tomek ale chyba już tam nie uczy., ale tam są w pytę kolejki i trzeba długo czekać na jazdy , no i korzystają chyba ze słabego serwisu bo często samochód poprostu stoi nie sprawny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |