Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gołota - Saleta w Ergo Arena Gdańsk/Sopot 23 lutego 2013. |
Co sądzicie o tej walce? Ktoś z was będzie wykupywał pakiet? Mieszanina gipsu, wapienia i piasku stiuk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gołota - Saleta w Ergo Arena Gdańsk/Sopot 23 lutego 2013. |
taa wszyscy, nie lepiej wybrać się do Łomżyńskich lokali i za te 40 zł kupić 2-3 dzbanki piwa i spędzić ten wieczór ze znajomymi ? W Lokalu, nie musisz sprzątać- wychodzisz do ludzi sprzed komputera :) piwka się napijesz, ludziom dasz zarobić a przy okazji ludzie może zaczną chodzić w naszym pięknym mieście do miejsc które czekają na nich Nie dając zarabiać przy okazji oligarchom na beznadziejnej walce która ze sportem ma tyle wspólnego co II liga tenisa stołowego w woj. swiętokrzyskim ot tak luźna refleksja wieczorna jakby co to nie jestem właścielem żadnego lokalu :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
wybralbym siena walke okninski - koks:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie Płace Za Walki UFC !!! To za Takie Gówno mam Bulić hahaha Przestań Proszę Cie Dla Zabicia czasu można obejrzeć ale za free. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Andrzej Goł/ota - white power!!!
|
|
gdzie w Łomży można obejrzeć?
|