Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wynajem mieszkania |
za ile mozna wynajac mieszkanie 46mkw w lomzy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wynajem mieszkania |
Masakra ...
|
|
czasem liczy się ilość pomieszczeń i standard mieszkania :) 400-600 + czynsz?
|
|
czemu masakra??
|
|
dwa pokoje,lazienka kuchnia przedpokój, umeblowane,zadbane
|
|
W samym Śródmieściu czy na zadupiu?
|
|
Transponder ma tylko to jedno słowo w słowniku - więc się nie przejmuj ;)
|
|
w Łomży jest śródmieście? Chyba pomiędzy żulami;)
|
|
Taka niestety Łomżyńska rzeczywistość
|
|
ja place 550 + rachunki i czynsz za 2 pokoje kuchnie lazienke wlanie jakies 46m mieszkanie nowe umeblowane ladne i jestem zadowolony bardzo z mieszkania i wspolpracy z wlascicielami
|
|
W tym temacie zapytam sie, ile kosztuje wynajecie M5 na osiedlu Poludnie, bo mam mozliwosc wynajecia i chcialbym sie rozeznac w cenach. Dziekuje za odpowiedzi
|
|
śródmieście = miesce w 85% zamieszkiwane przez przyjezdnych ćwoków mających się za wielkich miastowych , pełno chamstwa , buractwa, które sprzedało ziemię i kupili mieszkania hahahahah bardzo ładnie na tym wyszli, gratulacje i szczere kondolencje, wracając do tematu dużo samochodów brak miejsc parkingowych, zgiełk, hałas i wszystko co złe, czynsz 1500zł do rączki + opłaty, pozdrówki
|
|
1500 to chyba za willę z basenem
|
|
z tego mozna wywnioskowac że wynajem kosztuje tyle samo co w bialymstoku.Bo 2 pokojowe za 1100 z oplatami tyle samo wychodzi co tu 500 plus oplaty.Więc cos tu jest nie tak, powinno byc duzo taniej w lomzy.
|
|
niestety ja jak szukalem, za podobne mieszkanie krzyczeli w starym budownictwie po 1000 plus czynsz itp pelno jest osob co mysli zemajatek na wynajmie zbije pod wzgledem mieszkan wynajmu lomza nie jest tania
|
|
Niby połowa Łomży za granicą, pracy brak, więc mieszkania powinny być tanie. 私の考え
|
|
Ja pilnie szukam pokoju, kawalerki albo 2 pok. mieszk. w nowym budownictwie - gdyby ktos cos wiedzial.podpowiedzial, to bylo by fajnie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |