Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciężka dola Cygana |
http://www.hej.mielec.pl/miasto2/aktualnosci/art2968,romowie-prosza-o-dodatkowa-pomoc-od-miasta-mezczyzni-to-nawet-smieci-nie-wynosza.html Co za brak zrozumienia dla innych kultur - bezczelny burmistrz sugeruje, że cyganie powinni ... znaleźć sobie pracę!!! No jak tak można??? I jeszcze dali im jakieś mieszkania bez centralnego ogrzewania!!! 私の考え
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciężka dola Cygana |
dokladnie,brak zrozumienia .. Powinnismy im pomoc z wlasnej kieszeni kto jest za?
|
|
Kupmy im węgiel,a VizeV chętnie im go zawiezie ciężarówką-;)
|
|
mnie dziś pod biedronka 2 obywateli próbowało naciągnąć na kupno bochenka chleba czując spisek odmówiłem, moze chceli zwrocic ten chleb w biedronce i przepic kto wie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
albo dykte chceli przezen przefiltrować, bądzcie czujni Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
chetnie zawioze cos nexia malego ?
|
|
Masakra ...
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=IptMnA0FHtk Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No adamosxx Przezajebiste :-))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
... a nie pisałem, że się marnujesz na tym politycznym ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Czas zmienić profesję? Hmm... Akurat tam było jedno z najlepszych miejsc w Polsce, w Łomży tego 21/h napewno by nie było :/
|
|
rondo nie zmieniaj profesji przeslanie filmu jest zgoła inne Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx dobrze ze mój stary pierdolnoł ten kurwi dołek a małego i marudę znasz nie raz mijałeś ich na ulicy:))))))))))
|
|
malego nie marude tak zreszta nie musze wszystkiego wiedziec:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |