Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HYDRAULIK Sylwester M |
Ostrzegam przed \"majstrem\" Sylwester M, który śmie się nazywać hydraulikiem. Człowiek ten: -nie zna się w ogóle na hydraulice -jest nie uczciwy oszukuje na materiale -nie poczuwa się do odpowiedzialności za zrobione błędy. Człowiek ten podjął się założenia nowej hydrauliki w całym domu i centralnego ogrzewania po czym wszystko dosłownie spierd****. Aktualnie nie chce poprawić swoich błędów a poprawa tych błędów kosztuje grubą kasę... Po prostu zwykły kanciarz.......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HYDRAULIK Sylwester M |
bo to jego brat sie zna a nie on:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Weż rzeczoznawcę niech napisze opinię i do sądu. Wygrasz i do komornika go, chyba że jest goły i robi na czarno to nic nie zyskasz. Umowy pisemnej możesz nie mieć. Ustna też jest ważna. Ludzie teraz mają bydlęcy tupet. Też miałem z takimi do czynienia. Na pytanie , dlaczego biorą się za robotę skoro nie maja o niej pojęcia, odpowiadali że trzeba przecież z czegoś żyć.
|
|
Masakra ...
|
|
M A S A K R A Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a tak można nazwiska podawać i dane ? pierwsze to uważać na takiego co tak robi. Chciałeś tanio bez paieru to masz i nie smaruj nikogo.Są firmy z którą uzgadniasz projekt i podpisujesz umowę i jest dobrze lub nie. Gównozjadom tak się kończy cwaniakowanie. Andrzej W.
|
|
he he prawda andy
|
|
I w praktyce tak wychodzi, że jak się chce zrobić dobrą i poważną robotę za psie pieniądze i się bierze nie wiadomo kogo, czyli chciwość wyszła bokiem. A tak na marginesie, to jeśli ten Mroczkowski zrobi sprawę za zniesławienie i publikowanie danych, czyli imienia i nazwiska, to z mety tyle kolego sąd ci może dołożyć, że tą hydraulikę byś zrobił jeszcze 2 razy i w tym przypadku Mroczkowski nawet nie musi szukać dowodów, bo sam je podałeś na forum. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Powinien jeszcze jego zdjęcie tu umieśćić .
|
|
takich gości jak ten hydraulik to powinno sie ujawniać po nazwisku żeby przestrzec innych,a takich faktorów jak a.n.d.y i niezniese - powinno sie stąd wywalać.
|
|
|
|
Tanie mięso psy ciągają. Niska cena nie idzie z jakością, narobiło się teraz pseudomajstrów co by w krótkim czasie chcieli zawojować świat. Klient chcę mało zapłacić,pracownik dużo zarobić i jak to wszystko pogodzić ze sobą??? A swoją drogą poprawki po kimś kosztują więcej niż zrobienie czegoś na nowo, nie mam na myśli materiału oczywiście. Pozdrawiam myślących :)))
|
|
Z majstrami od dachów też bywa podobnie.
|
|
Dobry majster to ma kółko w nosie
|
|
Wolny niewolnik, osobiście nie jestem za takimi machlojkami, bo nikt na kasie nie śpi i nie chce wywalać na pseudofachowców, ale skoro o coś mnie pytałeś to już ci powiem - wystarczy, że pseudowykonawca pójdzie na posterunek, złoży zeznania i zażąda ścigania z art. 107 k.w., i założyciel postu już ma hotel na 24 godziny minimum. Później może dochodzić roszczeń sądownie na podstawie artykułu 216 § 1. Przecież żyjemy w dzikim kraju i odkąd sięgam pamięcią to przestępca miał zawsze większe prawa jak osoba poszkodowana, lecz życzę powodzenia dla patryk1patryk, bo pewnie więcej stracił jak zaoszczędził. Taka jest nasza rzeczywistość. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
a co ma powiedziec i czy isc na posterunek przysłowiowy jan kowalski? to imie i nazwisko jest ciagle poniewierane jako przykład tego czy tamtego; o janie nowaku nie wspomnę. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak to się mówi: skvrwiel broni skvrwiela. Bo chciał taniej. Oczywiście że chciał, każdy który trochę myśli też chciałby. Jedynie głupi sądzi że, jak przepłaci to będzie miał wykonane super. Poważne firmy to budują jedne z najdroższych autostrad, których zazdrości nam cała Europa, a Niemcy szczególnie. Na tym forum nie tylko powinno się pisać o wszelkich partaczach i naciągaczach z imienia i nazwiska. Powinien istnieć osobny dział pod nazwą: \"od tych oszustów z daleka\". Jeżeli podejmujesz się wykonania czegoś, to zrób to dobrze. A gdy jeszcze taki pseudo-fachowiec już od samego rana myśli o piwie, lub o kielichu, to lepiej niech od razu zabiera swój majdan i spierd*la jak najdalej. Jesienią pewien 30-latek kładł u mnie glazurę na balkonie. Zajęło to jemu dwa dni i jakoś potrafił wykonać bardzo porządną robotę i naprawdę niedrogo. Kładł w weekend, gdyż pracuje w firmie i raczej nie dorabia na boku.Gdyby ktoś sądził że, to reklama. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
też jestem za tym,żeby partaczy stawiać na \"piedestale\",niech inni wiedzą kogo omijać. Konsul2 se może zarządać...wpierwej,musi udowodnić,że chodzi o niego,a nie o jego sąsiada,który też tak się nazywa,czyli musi przyznać się do spartaczonej roboty i unikania odpowiedzialności za popełnione błędy.co też(jeśli była umowa)jest niezgodne z prawem. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
ja nie podaje danych tylko wypowiadam sie na temat firmy która wykonała zlecenie jeden nazywa firmę kasia lub zosia on nazwał swoją akurat sławomir mroczkowski i nic na to nie poradze a dane tej firmy są ogólnie dostępne w ogłoszeniach jak też w internecie i tyle wszyscy piszą o np biurach podróży tylko każde z nich ma swoą nazwę ale może wystarczy otworzyć firmę pod własnym nazwiskiem i ok robie co chcę i nikt o mnie nie napisze bo to wtedy podawanie danych jest ale głupie
|
|
Jeśli masz umowę i robiła to jakaś firma, choćby Krzak, a nie Pan Kowalski, z działu ogłoszenia reklamujący się tanio szybko i solidnie, to tym bardziej się dziwię że nie załatwisz tego w inny sposób, bo na twoim miejscu bym się zorientował jakby wyglądało wyegzekwowanie tego w sposób prawny, ewentualnie jakby szanse były zbyt małe, to są inne sposoby i środki doraźne, na pewno bardziej skuteczniejsze. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
W związku z ukazaniem się w dniu 15.02.2013r. informacji w internecie o rzekomej mojej nieuczciwości i partactwie przy wykonywaniu zleceń hydraulicznych. Informuję, że w dniu 18.02.2013r. składam doniesienie na policję, które dotyczyć będzie bezpodstawnych pomówień na moją osobę oraz naruszenie moich danych osobistych. W taki sposób informując w internecie każdy, każdemu może zaszkodzić i bezpodstawnie pomówić i zniszczyć. Bądź pewien \"człowieku\", że nie pozostawię tego bez wyjaśnień. Zapewniam, że uczynię wszystko i odnajdę dane osobowe, osoby, która upowszechniła tę fałszywą i bezczelną informację oraz zapewniam, że sprawę skieruję do sądu. Złośliwość i głupota ludzka nie ma granic. M.S
|
|
Uderz w stół..............Mój mechanik samochodowy ,który mnie okradł na kilka tyśięcy złotych też mnie sądem straszył,a potem zwróćił kasę i na moje pytanie czemu tak zrobił odpowiedział ,że go diabeł podkusił.
|
|
Panowie trochę powagi napisać można wszystko, ale po co ? opiszę swoją sytuację z wykonawcą zrobił źle zwodził że naprawi za tydzień. minął miesiąc zleciłem naprawę jego błędów innemu wykonawcy i poprosiłem winnego błędów o pokrycie faktury. Odbyło się bez szargania nazwiskami jesteśmy tylko ludźmi każdy może coś zrobić źle, ważne aby miał klasę i chciał to naprawić ! czego dobrocią nie załatwisz tego i pałą nie da się ;-)
|
|
Witam A może weżmy pod uwagę to iż może być to próba oczernienia tego człowieka, ja osobiscie uważam że na forum takich spraw nie powinno rozpisywać się a jeśli Panowie przystąpili do jakiejkolwiek transakcji lub wykonania czegoś powinni spisać umowę i od tego są sądy. W każdym razie każdy popełnia błędy ale są jakieś rozwiązania a to rozpisywanie na forum jest krzywdzące .
|
|
Akurat tak się składa że znam tego hydraulika i piszesz bzdury kolego....to uczciwy i pożądny człowiek ...........może masz inny problem! co konkurencja za duża na rynku, jak można podać do informacji publicznej osobę z nazwiska i imienia, naprawdę hamstwo nie zna granic....puknij się w głowę człowieku nie powinno się publikować twoich bzdur na forum publicznym.!!!!!!!!!
|
|
nie tylko w Łomży są tacy \"fachowcy\". Kładł płytki w Kolnie i zabrakło fugi to zafugował podobną, widniejszą i szybko uciekł, bo jeszcze była mokra i nie odróżniała się od poprzedniej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |