Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzię zrobię tatuaż... |
...w m.iejscu intymnym? Chodzi mi o wzgórek łonowy, albo jeszcze niżej. .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzię zrobię tatuaż... |
Masakra ...
|
|
Pytasz i sama sobie odpowiadasz? 私の考え
|
|
meridol nie grzeszysz inteligencją
|
|
a blizny na ryju nie chcesz se wyciąć ?
|
|
Pokaż ten "wzgórek łonowy", my forumowicze spróbujemy cos na ten problem poradzic :)
|
|
przypominam o WIELKIM POSCIE Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
meridol widzisz tam znak zapytania ? .
|
|
Najlepiej zgol kudelki i wytatuuj sobie stado much,bedzie to super wygladac. Wlasciwa ,zwierzyna' na wlasciwym miejscu.
|
|
..ja pier**le co te dziewy z siebie robią....nie masz urody ani sexapilu to chcesz się w taki sposób przyozdobić? do pracy w burdelu ci potrzebne? nie pytaj tutaj bo na nikim wrażenia nie zrobisz - jedź do wawy i se rób, przy okazji na kulfonie żeby było do pary i pasowało...tfu..! :D
|
|
na czole se wydziargaj,bo gdzie indziej to juz za puzno.
|
|
Baśka nie pie..l. tylko zrób sobie tak jak wyżej siwy napisał.
|
|
Później przychodzi taka do gina, wywala tą swoją obleśną rozciągniętą **** i myśli ze taka dziara uroku jej doda.... a przy porodzie kwiczy jak zażynana krowa - przy dziarganiu dałaś radę to i przy innych rzeczach wytrzymuj hehe i pośmiechowiska nie rób a co do propozycji siwego to faktycznie - dla takiej pani jak zona taka dziara byłaby na miejscu , ja się nie pisze na coś takiego, jeszcze mam równo pod kopułą
|
|
Zrób sobie taki i będzie git:)
|
|
co się tak BaraBara żucasz, na wzgórku łonowym coś minimalnego fajnego może u faceta wywołać większe podniecenie.A do gina to sie chodzi do kobiety, choć większość pewnie woli do faceta pokazać pipe, tłumacząc się że jest lepszy :)
|
|
baska, pierd.olisz jak potluczona zakompleksiona stara torba. wpadlas w jakas krzywa furie jakby to ciebie mieli na sile dziargac. btw wytatuuj sobie zwoje mozgowe bo najwidoczniej twoje sie rozprostowaly. a pani dziare w tym miejscu zrobi w kazdym salonie :)
|
|
bo śmieszą mnie takie panie :D
|
|
ale podaj jeden racjonalny argument przemawiajacy za tym ze tatuaz w miejscu intymnym jest smieszny....smieszne to jest to popierdolo.ne zasciankowe kato spoleczenstwo w polsce.
|
|
Bo moim zdaniem to wcale nie jest seksowne tylko wulgarne, sama okolica ma wystarczająco dobry potencjał..:P Ale podobno teraz to wszystko sobie tatułują...okolice odbytu...wiec mnie to już chyba nic nie zdziwi :D A ze mi się to nie podoba, śmieszy i uważam że to głupie - to mam prawo to wyrazić :)
|
|
a moze jestes poprostu za gruba i wstydzisz sie te miejsce pokazać do zabiegu. Trzeba będzie tez bluzke do góry, i wałki tluszczu wyskoczą w dół
|
|
Mieć moze i nic wielkiego(chociaż sobie nie zrobiłabym nigdy) ,ale robiący tatuażysta jaką ma frajdę.
|
|
Claro - to nie ja chce sobie zrobić tam tatuaż tylko zona więc jej wałkami tłuszczu się przejmuj a nie moimi :) Omania Ty też byś sobie nie zrobiła? a to jasne dlaczego...idąc rozumowaniem Claro - bo masz wałki tłuszczu :D:D:D
|
|
Kochanego ciała nigdy dość;)Mi nie przeszkadzają tym bardziej innym !Ale wolałabym zgolić się na łyso jak tatuaż tam...
|
|
To ten Claro wyżej tak podejrzewa....dziwny tok myślenia... Ja mam akurat inne powody do nie robienia tam tatuażu..pff...wałki se wymyslił...haha
|
|
Każdy ma swoje zdanie na ten temat.Dla mnie to też jest obrzydliwe,ale niektórym najwidoczniej sprawia frajdę.Tak samo jak pisanie tutaj głupot i jaranie się tym.No ale taki mamy ten świrnięty świat.
|
|
Sorry, piszę z innego miasta. W Łomży kiedyś mieszkałam i co widzę? że na 4lomza.pl 90% ludzi to co najmniej idioci o ile nie kretyni. Pozdrawiam Claro steamboy
|
|
Jak sama widzisz idiotów w naszym mieście ubywa.
|
|
i zacofańcy
|
|
ja tam postępowa jestem! zrób im wszystkim na złość i jeszcze kolczyka sobie wepnij! zona! to tylko zazdrość przez nie przemawia!
|
|
kolczyka nie
|
|
Czemu nie? Jesli założysz złoty to go nie przeżre.
|
|
Pończochy będziesz miała do czego przypiąć i nie jedna bułgarka czy rumunka będzie Ci zazdrościć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |