niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fryzjerki oszustki!!

Doznałam wielkiego szoku gdyz moja mam poszła do fryzjera a fryzjerka nie dość, że nie pałała entuzjazmem to jeszcze wywołała we mnie ujme co do stylizacji!!Pierwszy raz spotkałam się z tym, że klient przed nami został ugoszczony żelem z joanny na koniec strzyżenia a moja mama została ugoszczona tym samym żelem wtartym w mokre włosy.Zero pianki,zero jakiejs odzywki,zero jedwabiu,jakiegoś spreyu podnoszącego u nasady!
Spytałam swojej fryzjerki jak to się ma do praktyki-usłyszałam,że to niedopuszczalne gdyż włosy po strzyżeniu powinny dostać zastrzyk energi tzw.czyli wygładzone łuski włosa poprzez odpowiednie preparaty,żeli nigdy kobiecie się nie nakłada na skóre głowy bo zamyka się przepuszczanie powietrza,obciąża włosy,przetłuszcza!!Kobiety patrzcie co wasza fryzjerka bierze do rąk a potem się dziwimy, że łupież,albo zero kondycji włosa!Zamiast najpierw odzywic włos to mamy najpierw nażelowany zamiast zapigmentowany spreyami odbudowującymi to obciążony żelem na koniec potraktowany lakierem bez zadnego nabłyszczacza,lakier wnika we włosa i mamy pierwszy stopien zniszczenia który zaserwuje nam fryzjer zamiast nas przed tym zabezpieczyć!!moja mama zapłaciła też tak jak za dobra stylizację,której nie miała!!Ludzie nie dajmy sie oszukiwać

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fryzjerki oszustki!!

oj wez zamknij morde!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

hahah dobrze powiedziane;p

Ocho ... chyba Walentynki były kiepskie ze tak podskakujesz:)
spokojnie bo rozrusznik Ci siądzie ..trzeba życie brac z dystansem :)

Liliana

cyt.
wywołała we mnie ujme co do stylizacji !!!

:-)

No masz problem...

Na takie coś to tylko trybunał praw człowieka:)

a myślisz że fryzjer to nie chce dorobić się najmniejszym kosztem? to dlatego zamiast odżywki i jedwabiu czy pianek i szampana w pozłacanym kieliszku masz tylko żel na włosy i grzebień...
jeżeli doznałaś, jak mówisz, ujmy' to się to mówi fryzjerce, możesz nawet w ramach tejże ujmy nie zapłacić tylko wtedy więcej z jej usług nie skorzystasz..:)
A poza tym to wielkie halo..włosy straaasznie masz osłabione po strzyżeniu..tak osłabione że może weź sobie L4 na tydzień żeby doszły do siebie:)

Masakra ...

FIN - hahahahaha dzięki za poprawę humoru! miłego dnia! :)

:) :) :)
:) :)
:)

uhuhu ale dramat..

jak fryzjerki oszustki to i kosmetyczki też oszustki ojej ludziom to się w głowach przewraca

Wszędzie w około to oszuści.Miejcie się na baczności!!

przeżywasz jak mrówka okres... nie masz ciekawszych rzeczy do roboty?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org