Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na walentynki ? |
?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na walentynki ? |
Do biedronki po czteropak i na chate... ;D
|
|
lepiej nad rzekę wypic po piwie z ukochanym
|
|
Tylko proszę nie zostawiać po sobie butelek/puszek :P one się wędkarzom naprawdę nie przydają :P
|
|
idz naprawiać radio! i masz 2 problemy z głowy!
|
|
jejku ktos kulturalnie zapytal a wy glupoty piszecie. . . eh faktycznie w lomzy szalu nie ma do miejsca gdzie mozna wybrac sie w walentynki ja osobiscie polecam spacer potem jakas restauracja ewent pizzeria albo chociazby 4 pory roku, kino, basen wiecej pomyslow brak :P albo przygotowac romantyczna kolacyjke dla dwojga w domku i obejrzec jakis film komedie czy cos w tym stylu pozdrawiam :)
|
|
Najlepsze walentynki to w KEBABOWNI będą, na pysznych prasowanych odpadkach :):)
|
|
ja załatwiłem znajomemu wycieczke po prosektorium. z dziewczyną byli nawet zadowoleni...
|
|
Najlepiej wogóle nie obchodzić walentynek i problem z głowy :P
|
|
bylismy wczoraj w Concordii- w zyciu bym nie powiedziala ze w lomzy mozna tak zjesc-smak, sposob podania i nastroj fantastyczne. co roku byly topole lub retro. teraz bedzie concordia;-) polecam jesli ktos chce milo i dobrze zjesc no i cos innego niz karkowka w sosie czy poledwiczki w sosie
|
|
|
daniel1712 - rozbawiłeś mnie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |