Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie na walentynki? |
Gdzie warto pójść. Jakaś opcja dla zagapionych? Właśnie mi się przypomniało :) "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie na walentynki? |
Matysiaki na Długej.
|
|
na babkę ziemniaczaną :D Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
z was niezłe baby kartoflane "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
przyjdz do mnie Inez... parkiet wypastuję!
|
|
A ja w domu:( Zasiłku mnie pozbawili, to i na kapcie nawet niema żeby gdzies udezyc :(:(
|
|
Do kościoła głowę popiołem posypywać bo czas jest krótki
|
|
To dziś szachmat:) A jutro dobrze i w skarpetach na dworze postać i posłuchać jak się ludzie miłują :):) (szkoda że tylko jutro , bo pojutrze to może być ż tym róznie) :):)
|
|
no wlasnie po co komu takie wymuszone święto?każdego dnia można okazywać sobie miłość ....dla mnie glupota
|
|
popiół na głowę. Matko bosko Podobno popiołem znachorki odstraszają złe duchy. Kościół jest pełen zabobonów. Im dłużej żyję tym bardziej tracę nadzieję, że będzie to kiedyś religia do życia i dla myślących ludzi. Czy w restauracjach nic się nie dzieje?? Może ktoś wie co w nowej kawiarni?? "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
Inez BLUŹNISZ!!!!!!!!! Trzeba życ w zgodzie i z bogiem i z sercem :) Dziś na głowę popiól a jutro balety :):):) Da się pogodzić ? Da :):):)
|
|
tylko głowę umyć trzeba, co by partnerowi oczu nie zaprószyć!
|
|
aż dziwne że kiecowa mafia nie kasuje swoich owiec za te wysypanie na głupi i pusty baniak popiołu :-) na baniak owcy popiół z ogniska z wczorajszych baletów za plebanią a sobie na kolana bitą śmietanę i ministranta :-))))
|
|
ale chyba żeśmy trochę od tematu odbiegli?! a Inez dalej nie wie, gdzie z ukochanym na imprezę jakąś się udać! pomóżcie!
|
|
Masakra ...
|
|
w ŻAKu dajemy Vouchery do Restauracji na Farnej dla par uczących się u nas ;) www.zak.edu.pl/lomza
|
|
Do łóżka!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |