wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oddaj 1% na ŁKS Łomża i wesprzyj Swój KLUB!

Początek roku to czas rozliczeń z Urzędem Skarbowym. Wszyscy kibice, którzy chcą wesprzeć Łomżyński Klub Sportowy 1926 mogą to uczynić przekazując 1% swojego podatku. Za pośrednictwem Fundacji Studenckiej "Młodzi-Młodym" ŁKS może w końcu uzyskać dodatkowe środki.
Przy wypełnianiu PIT-u-37 za 2012r., należy w części "Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego" w rubryce "Numer KRS" wpisać numer 0000270261. Następnie w rubryce "INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE" - 124. Cel szczegółowy 1% umieścić wpis "ŁKS Łomża 1834" i zaznaczyć X w rubryce "Wyrażam zgodę".
http://lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/337-przeka-1-podatku-na-ks.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oddaj 1% na ŁKS Łomża i wesprzyj Swój KLUB!

super reklama,ale ja grosza nie dam na ten zlodziejski klub,juz tylu tam prezesow bylo oblowili sie,zrobili miliony dlugu i odeszli,widze ze nastepni do koryta sie pchaja,

A może byś "kolego" wpm skoro oskarżasz ludzi i wiesz, ile i komu ukradli poprzednicy, zgłosił to do prokuratury, a nie ograniczasz się tylko do forum? Widzę, że masz powody sądzić, że "następni" pchają się do koryta (bo inaczej byś tego nie pisał, chyba że jesteś niespełna rozumu?) to tym bardziej powinieneś zgłosić taki fakt prokuraturze lub organom ścigania. Zacznij działać, skoro COŚ wiesz! Namawiam Ciebie do tego osobiście, bo My nie mamy nic do ukrycia.
Nie znasz realiów Klubu, nie znasz jego funduszy, nie wiesz jak Klub funkcjonuje - TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ! a już na pewno nie oskarżaj ludzi którzy na rzecz tego Klubu poświęcają się społeczną pracą nierzadko dokładając Swoje pieniądze.
Nie chcesz - nie oddawaj Twoja wola, ale zastanów się co piszesz jak nie jesteś pewien swego, bo może się to dla Ciebie skończyć rozprawą w sądzie.

I jeszcze jedno panie wpm. Twierdzisz że jest to "złodziejski" Klub. Jak w takim razie wyjaśnisz mi to, że na pierwszy mecz z Olimpią Zambrów, Zarząd Klubu na wczorajszym posiedzeniu, postanowił OBNIŻYĆ ceny biletów na trybunę od rzeki z 7zł na 3zł? Wytłumacz to, jak już oskarżasz ludzi o kradzież? Nie wiem czy wiesz (pewnie nie) ale mecz z Olimpią Zambrów jest tak ważnym spotkaniem dla łomżyniaków, że jak byśmy podnieśli ceny biletów a nie je obniżyli, to i tak by ludzie przyszli, bo tu nie chodzi tylko o 3 punkty wywalczone przez piłkarzy. Tu chodzi o swego rodzaju prestiż. Więc jak widzisz, "złodziejski" Klub chce jeszcze bardziej zachęcić kibiców do przybycia na Stadion, a nie ich "okraść" z pieniędzy.
Tak jak napisałem wyżej - Nie znasz realiów Klubu, nie znasz jego funduszy, nie wiesz jak Klub funkcjonuje - TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ!

wpm, jak sie nie wie to najlepiej sie nie odzywać

Łomża leży na Mazowszu !

.

Przypominamy o przekazaniu jednego procenta na Wasz Klub. Na Łomżyński Klub Sportowy 1926. Kto jeszcze nie zdecydował na co chce przekazać Swój 1%, to zachęcam do przekazania go na ŁKS 1926 Łomża.

Wesprzyj Swój Klub - Przekaż 1% podatku.

.

Lepszy pożytek będzie jak się ten 1% przekaze na schronisko dla bezdomnych psów.

_mały_ - być może i tak? Zachęcam Ciebie, żebyś oddał ten 1% na schronisko i mam nadzieję że oddasz, a nie tylko piszesz dla pisania.
Każdy może zrobić ze swoim 1% co chce, a moim zadaniem jest zachęcić ludzi do oddania go na ŁKS 1926 Łomża.
Wszystkie zebrane pieniądze przeznaczymy na cele statutowe Klubu, a każda złotówka wpływająca na nasze konto, pozwala nam budować mocny Klub piłkarski.

Widze ze nastepny prezes chce kase zarobic,juz jeden byl pare lat temu i pare milionow przytulil do kieszeni a klub zadluzyl,nawet grosza nie dam na ten zlodziejski incydent,nie bede dorabiala innych,nawet zlamanego grosza dla oszustow i darmozjadow.

gowno mnie obchodzi LKS ale jesli brat na brata wyciaga noz!!!!!!!!! to chyba cos nie tak z tym LKS???!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

"...pare milionow przytulil do kieszeni..." - typowe pisanie dla pisania ;)
Skąd do nas piszesz, z Niemiec? To i tam się rozliczaj. Nikt nie każe dawać Ci złamanego grosza na cokolwiek. To jest tylko i wyłącznie Twój wybór!
Nikt również nie prosi Ciebie o pisanie pierdół w tym temacie, więc nie wiem po co piszesz i to w dodatku same głupoty?

Zachęcam do przekazywania 1% na ŁKS 1926 Łomża.

Pare milionów nakradł :) heh fajnie żeby w tym klubie KIEDYKOLWIEK były takie pieniądze, no fakt może przed denominacją ;)

rzepicha o co Ci chodzi jaki nóż ?

Łomża leży na Mazowszu !

Łomżyński Klub Sportowy 1926 chce być mocnym Klubem piłkarskim i grać z przeciwnikami z jak najwyższej ligi, dając tym samym radość i cotygodniową rozrywkę mieszkańcom Łomży, oraz poprzez piłkę nożną na wysokim poziomie dodatkowo zachęcać najmłodszych (w tym Wasze obecne lub przyszłe pociechy) do uprawiania tej dyscypliny sportu.

Wiadomo, że bez pieniędzy tego nie osiągniemy, ponieważ utrzymanie Klubu piłkarskiego kosztuje na prawdę dużo. Opłaty licencyjne, opłaty sędziowskie, przejazdy drużyny na mecze mistrzowskie, obozy sportowe, sprzęt sportowy, administracja biura, najem obiektów, ekwiwalenty dla zawodników i wiele wiele innych pochłaniają bardzo dużo pieniędzy, bez których Klub nie może normalnie funkcjonować.

Dla tego w tym miejscu zwracamy się do jeszcze niezdecydowanych, o przekazanie 1% na Łomżyński Klub Sportowy 1926[b/].

.

Uparcie temat do góry ;)

PIT złożony.
1% podatku dla ŁKS poszedł.

Dzięki forciu.
Innych też zachęcamy do przekazania Swojego 1% na Nasz Klub.

Przypominamy:

a tabela dalej nieaktualna , czub tabeli jest zły

vesania

Przypominamy o akcji. Na pewno jeszcze nie wszyscy się rozliczyli, więc zachęcamy do przekazania 1% na Nasz Klub. Pieniądze zebrane w ten sposób, pozwolą nam walczyć o wyższe cele niż gra Naszego ŁKS-u w III lidze.

A ja już przekazałem swój 1% na ŁKS

Przypominam , że nadal nie ma karnetów dla kobiet - trochę to bez sensu - ja wejdę z karnetem , a moja lepsza połowa ma stać w kolejce - kicha.

do zobaczenia 28.03

Bilety jak zawsze będzie można nabyć w przedsprzedaży pomijając kolejkę na Stadionie. Od połowy marca, myslę, że sklepik Klubowy powinien być już otwarty.
Karnetów dla Kobiet nie ma, ponieważ jest bardzo małe zainteresowanie takimi karnetami, a zwracając uwagę na to, że w karnecie bilet wychodzi taniej, to taki karnet musiałby kosztować ok. 10zł, (bilet dla kobiet - 2zł) co by się nie do końca kalkulowało wliczając w to koszty produkcji samego karnetu.
Dziękuję za 1%

To zróbcie karnet za 20PLN albo możliwość zakupu biletów kobiecych bez zniżki karnetowej na cały sezon - po prostu nie lubię stać w kolejkach , a zawsze tak wychodzi , ze bilety kupuję w ostatniej chwili.

Zobaczymy co da się zrobić ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org