Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Seat Alhambra |
Gdzie w Łomży lub w okolicach naprawie webasto w seacie alhambrze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Seat Alhambra |
Wszędzie. Po to są warsztaty samochodowe. Temat do zamknięcia.
|
|
Claro-jak zawsze milutkie odpowiedzi
|
|
A wyobraz sobie ze nie wszedzie.
|
|
W Ostrowii Mazowieckiej jest serwis Webasto, jak jedziesz od Łomży to po lewej stronie przed torami.
|
|
W Kupiskach na trasie do Nowogrodu po lewej naprawiałem
|
|
CLaro jaki ty przyjebany jestes..... koles sie pyta o alhambre, jak nie masz nic ciekawego do dodania od sibie to za przeproszeniem SZCZYM RYJ !!!!!!!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Cziki a masz moze tam nr tel?
|
|
Masakra ...
|
|
W jedwabnym znam niezlego fachowca
|
|
Znajomemu naprawiali w Kupiskach po lewej na poczatku.W sharanie ale to chyba to samo Andrzej W.
|
|
hej posluchaj temat webasta w alhambrze znam doskononale mam alhambre z 2004 roku i troche sie bujalem z tym dogrzewaczem nie szukaj w lomzy nikogo kto ci to naprawi bo wpieprzysz tylko mase kasy regeneracje tzn.wymiana swiecy itp demontaz montaz a i jeszcze ciekawe czy ci odpali proponuje kupic w miare mlody piecyk ktory jeszcze pochodzi ladnych kilka lat ja kupilem od sharana z 2009 za 750 zl gdzie sprzedalem stary komus kto regeneruje za 250 zl i defakto nowy piec z wymiana mnie wyszedl 600 zl ale smiga jak talala i niezaluje mam nr.do faceta ktory tylko tym sie zajmuje ewent.moge ci podac nr zadzwonisz i sie dogadasz regeneracja jest nieoplacalna ale to jest moje zdanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |