niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Seat Alhambra

Gdzie w Łomży lub w okolicach naprawie webasto w seacie alhambrze?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Seat Alhambra

Wszędzie.
Po to są warsztaty samochodowe.
Temat do zamknięcia.

Claro-jak zawsze milutkie odpowiedzi

A wyobraz sobie ze nie wszedzie.

W Ostrowii Mazowieckiej jest serwis Webasto, jak jedziesz od Łomży to po lewej stronie przed torami.

W Kupiskach na trasie do Nowogrodu po lewej naprawiałem

CLaro jaki ty przyjebany jestes..... koles sie pyta o alhambre, jak nie masz nic ciekawego do dodania od sibie to za przeproszeniem SZCZYM RYJ !!!!!!!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

Cziki a masz moze tam nr tel?

Masakra ...

W jedwabnym znam niezlego fachowca

Znajomemu naprawiali w Kupiskach po lewej na poczatku.W sharanie ale to chyba to samo

Andrzej W.

hej posluchaj temat webasta w alhambrze znam doskononale mam alhambre z 2004 roku i troche sie bujalem z tym dogrzewaczem nie szukaj w lomzy nikogo kto ci to naprawi bo wpieprzysz tylko mase kasy regeneracje tzn.wymiana swiecy itp demontaz montaz a i jeszcze ciekawe czy ci odpali proponuje kupic w miare mlody piecyk ktory jeszcze pochodzi ladnych kilka lat ja kupilem od sharana z 2009 za 750 zl gdzie sprzedalem stary komus kto regeneruje za 250 zl i defakto nowy piec z wymiana mnie wyszedl 600 zl ale smiga jak talala i niezaluje mam nr.do faceta ktory tylko tym sie zajmuje ewent.moge ci podac nr zadzwonisz i sie dogadasz regeneracja jest nieoplacalna ale to jest moje zdanie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org