Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porada prawna |
Czy ktos orientuje sie gdzie moge uzyskac bezplatna porade prawna przez telefon?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porada prawna |
85 719 10 91 <----- jeśli darmowe porady to w tej Instytucji Pozdrawiam, specjalizują się w prawie cywilnym.
|
|
Szpitala w Choroszczy to chyba ty potrzebujesz niedorobiencu,wrowadzasz ludzi w blad. To tak cie bawi?
|
|
Przepraszam Panią najmocniej, spisałem nie ten numer. Proszę mi wybaczyć, niemiernie mi przykro. Proszę oto ten numer: 22 739 14 00 Pozdrawiam Serdecznie i przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mam nadzieję ze prawie Pani pomogą.
|
|
Biuro Porad Obywatelskich 18-400 Łomża, Szosa Zambrowska 1/27 tel. 473-54-98 bezpłatne porady prawne m.in. z zakresu prawa cywilnego, rodzinnego, itp., udzielanie informacji o instytucjach i organizacjach pomocowych,
|
|
na forum prawnym w łomzy adwokaci to sami synalkowie ktorym tatus robote zalatwil
|
|
No name! Nie szukam nr do szpitali psychiatrycznych ani jakichkolwiek innych!
|
|
Czemu ? tam największy wybór prawników, sędziów, Napoleonów.
|
|
Darmowe porady można też dostać w internecie tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać. A warto wiedzieć że nie każde forum prawne jest coś warte. Raczej trzeba się skupiać na takich które są udzielane na portalach prawnych. Ja osobiście szukam pomocy najczęściej ale nie zawsze na e-prawnik.pl
|
|
W biurze porad obywatelskich porady czytane z książki...tak to i ja potrafię...w necie na forach prawnych we wszystkim Ci poradzą :)
|
|
Nie jest bezpłatna ale od naprawdę dobrych adwokatów i radców. Bardzo doświadczeni i bardzo mądrze radzą. Korzystałam. Jak na tak dobre porady koszt minimalny. telepapuga.pl co mnie nie zabije, to mnie wzmocni
|
|
JA akurat korzystałam z takiej telefonicznej porady z telepapugi, dobra rzecz mimo, że odpłatna.
|
|
Są w ogóle takie porady darmowe przez telefon? Chyba jak w telewizji jest jakiś program. Tak mi się tylko kojarzy. Zresztą ja jak mam jakiś problem prawny to idę do adwokata z kancelarii KIW http://kancelariaadwokacka-kiw.pl/. Jest to sprawdzona kancelaria adwokacka w Białystoku. Na szczęście mają swoje biuro w Warszawie, więc zazwyczaj tam się spotykamy :) Ja na Twoim miejscu po prostu poszedłbym do kancelarii bo inaczej sprawy nie załatwisz...
|
|
A czy myślicie, że dziennikarzom też przydałoby się wsparcie prawne? Ostatnio pod linkiem https://reporterzy.info/4489,jak-wspolpraca-z-kancelaria-prawna-moze-pomoc-w-pracy-dziennikarskiej.html znalazłem interesujący artykuł o tym, jak współpraca z kancelarią prawną może pomóc w pracy dziennikarskiej, gdzie wspomniane jest nie tylko o ochronie prawnej, ale też o mediacjach w konfliktach. Co uważacie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |