wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Porada prawna

Czy ktos orientuje sie gdzie moge uzyskac bezplatna porade prawna przez telefon?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Porada prawna

85 719 10 91 <----- jeśli darmowe porady to w tej Instytucji
Pozdrawiam, specjalizują się w prawie cywilnym.

Szpitala w Choroszczy to chyba ty potrzebujesz niedorobiencu,wrowadzasz ludzi w blad. To tak cie bawi?

Przepraszam Panią najmocniej, spisałem nie ten numer. Proszę mi wybaczyć, niemiernie mi przykro.

Proszę oto ten numer: 22 739 14 00

Pozdrawiam Serdecznie i przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mam nadzieję ze prawie Pani pomogą.

Biuro Porad Obywatelskich
18-400 Łomża, Szosa Zambrowska 1/27
tel. 473-54-98

bezpłatne porady prawne m.in. z zakresu prawa cywilnego, rodzinnego, itp.,
udzielanie informacji o instytucjach i organizacjach pomocowych,

na forum prawnym
w łomzy adwokaci to sami synalkowie ktorym tatus robote zalatwil

No name! Nie szukam nr do szpitali psychiatrycznych ani jakichkolwiek innych!

Czemu ? tam największy wybór prawników, sędziów, Napoleonów.

Darmowe porady można też dostać w internecie tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać. A warto wiedzieć że nie każde forum prawne jest coś warte. Raczej trzeba się skupiać na takich które są udzielane na portalach prawnych. Ja osobiście szukam pomocy najczęściej ale nie zawsze na e-prawnik.pl

W biurze porad obywatelskich porady czytane z książki...tak to i ja potrafię...w necie na forach prawnych we wszystkim Ci poradzą :)

Nie jest bezpłatna ale od naprawdę dobrych adwokatów i radców. Bardzo doświadczeni i bardzo mądrze radzą. Korzystałam. Jak na tak dobre porady koszt minimalny. telepapuga.pl

co mnie nie zabije, to mnie wzmocni

JA akurat korzystałam z takiej telefonicznej porady z telepapugi, dobra rzecz mimo, że odpłatna.

Są w ogóle takie porady darmowe przez telefon? Chyba jak w telewizji jest jakiś program. Tak mi się tylko kojarzy. Zresztą ja jak mam jakiś problem prawny to idę do adwokata z kancelarii KIW http://kancelariaadwokacka-kiw.pl/. Jest to sprawdzona kancelaria adwokacka w Białystoku. Na szczęście mają swoje biuro w Warszawie, więc zazwyczaj tam się spotykamy :) Ja na Twoim miejscu po prostu poszedłbym do kancelarii bo inaczej sprawy nie załatwisz...

A czy myślicie, że dziennikarzom też przydałoby się wsparcie prawne? Ostatnio pod linkiem https://reporterzy.info/4489,jak-wspolpraca-z-kancelaria-prawna-moze-pomoc-w-pracy-dziennikarskiej.html znalazłem interesujący artykuł o tym, jak współpraca z kancelarią prawną może pomóc w pracy dziennikarskiej, gdzie wspomniane jest nie tylko o ochronie prawnej, ale też o mediacjach w konfliktach. Co uważacie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org