Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespol |
Hej, co sadzicie o zespole weselnym flesz? lub damis? :))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespol |
żeby nie nadużywać słowa masakra, napiszę - dla mnie tragedia! jakby ktoś jeszcze raz miałby na moim weselu zagrać, byłby to np. Bajm.
|
|
Ja proponuje Itex ze Zbójnej
|
|
itex już na 2 lata zajęty podobno.
|
|
A ja proponuję Ronix tylko nie wiem czy nie mają zajęte ale możesz zadzwonić tutaj znajdziesz ich namiary www.zespolronix.pl
|
|
U mnie na weselu grał zespół Damis i wszystkim się podobało nawet dwie pary chcą ich na swoje wesele
|
|
cool jest tez ok
|
|
ja polecam newRitmo;) natalia
|
|
U mnie grał zespół Damis, szczerze? Gorąco polecam! Chłopaki potrafią dobrze rozkręcić towarzystwo:)
|
|
IMPERIAL
|
|
WITAM. Pisałem juz ale tutaj tez napisze... z doświadczenia wiem ze najlepsi są [ dla mnie] DAMIS!! Byłem świadkiem potem panem mlodym i na obu weselach grali. u mojej rodzinki w Śniadowie grali chyba na dwóch weselach . mam numer tel. moge podac ale na FB chyba tez jest... jak by ktoś chciał zobaczyć https://www.facebook.com/pages/DAMIS-ZESP%C3%93%C5%81-MUZYCZNY/296725317025639 Powodzenia
|
|
to co ja sądzę ?jednym słowem to porażka !
|
|
malutka21, a nie za malutka jesteś zeby pytac o takie rzeczy jak zespół na wesele:)
|
|
Graffit - Ronix - Jocers - Univers - też super , - POLECAM.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |