Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem Tu Nowa |
Hej. Jestem tu Nowa.. :) Mam nadzieję że będzie nam się miło konwersowało ;) Pozdrawiam ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem Tu Nowa |
Się zobaczy :) A póki co to się nie jaraj :)
|
|
a ty nie zesraj bo niedlugo sprawe masz podobno w bialymstoku :)
|
|
HA HA TO SIE POROBIŁO.....:)
|
|
raqlan :) Chyba że ty założyłes o to że jeździłem na tobie jak na łysej kobyle :):):)
|
|
widzisz Nowa! musisz mieć silną psychikę, żeby tu wytrzymać! jeden zażartuje, drugi już mu "szpilę" wbija! to samo będzie w każdym Twoim wątku, który tu założysz. nikt nic przeważnie sensownie nie odpowie, ale "po drodze", wytkną sobie "kto, co i dlaczego"! mam nadzieję, że posiadasz poczucie humoru, bo i ja nie raz i nie dwa "do pieca podrzucę"! ale ja witam Cię serdecznie i też mam nadzieję, że uda się nam pokonwersować w miłej atmosferze!
|
|
i pamiętaj! jest tu jeden gościu o ksywie Transponder. On zawsze odpowie Ci rzeczowo i na temat! do miłego...!
|
|
Masakra ...
|
|
Grunt to wprowadzić Nową w pozytywny nastrój :):)
|
|
a jak?! od razu na "głęboką wodę" i nich się uczy "pływać"! Nowa! odezwiesz się jeszcze?
|
|
siemano ,powiedz cos o sobie :)
|
|
nie straszcie nowej od razu:) przede wszystkim trzeba mieć sprawną przeponę bo czasem ciężko usiedzieć na krześle tak potrafi być wesoło
|
|
I od razu na początku jak poczytała tak i machła ręką :) MOGLIŚCIE BYC TROCHE MILSI dla Nowej :)
|
|
starałam się jak mogłam! Nowa! nie pękaj! wszyscy już Ciebie lubimy! tylko się odezwij!
|
|
Nie pękaj tak od razu Nowa:):) Daj sobie szansę :) p.s. nam też , bo juz niema komu cisnąć tak naprawdę :):):)
|
|
Maruda - cisnij pory i spadaj na bambus lamusie. .
|
|
Jestem tu Nowa |
Pepe-szaa! Dziękuję bardzo za miłe przywitanie ;) Postaram się wytrzymać tu jak nadłużej i jak najczęściej Was odwiedzać. Co do niemiłych komentarzy które tutaj usłyszę w moim kierunku po prostu zignoruję a przynajmniej bedę starała się tego nie komentować bo wiem, że spotkam tu niejednego z tendencją do obrażania ludzi bezpodstawnie ;)
|
|
I to mi się podobało i będę powstrzymywał się z całych sił :) Autor: jaaaaaaaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-02-13 16:19 Maruda - cisnij pory i spadaj na bambus lamusie. ////////////////////////////////////////////////////////////// A ty młotku co ? Nowa już ci w łeb wlazła ? Nie dla psa kiełbasa , książek pilnuj bo co druga ocena to 1 w dzienniku:)
|
|
ja jestem zagorzałą ( za gorzałą z resztą też) przeciwniczką wulgaryzmów! lubię żarty i wiem, że co nie którzy, moich nie rozumieją, ale przecież każdy ma inne poczucie humoru! głupiej odpowiedzi udzielić na pewno mi się zdarzy, ale bez obrażania! tak, że się nie załamuj i zaglądaj do nas często!
|
|
Jestem Tu Nowa |
Miło jest zobaczyć na tym forum ludzi z poczuciem humoru ;) Co rzadko tu się zdarza ;) maruda Pożyjemy zobaczymy jak długo wytrzymasz bez kąśliwych uwag hehe ;D Pepe-szaa! To teraz wiem kto mnie podtrzyma na duchu ;)
|
|
Nova! może tylko dla mnie, ale jesteś dzisiaj Gwiazdą na tym Forum! ale... ale... za duszpasterza ja tutaj nie robię! i "odszczekiwać" za Ciebie się nie będę! po prostu, nie daj się! ale zawsze miłe słowo ode mnie przeczytasz. przynajmniej tak mi się wydaje! miłego popołudnia!
|
|
Ja swój patriotyczny obowiązek systematycznie co miesiąc spełniam :) I zachęcam do tego szczerze, tych wszystkich, którym nie jest obojętny los naszej uciemiężonej ojczyzny:)
|
|
Haha! Dobry bajer nie jest zły ;)
|
|
Pepe-szaa! Nie nie, Nie będę Cię obarczała tym, że będziesz to robiła za mnie, ale pomożesz mi w tym ;)
|
|
maruda ty zawsze musisz pierwszy wypatrzyć nowy towar na forum he he najpierw wystraszysz, a później pocieszasz dobry bajer nie jest zły witaj nowa :-)
|
|
saguaro Hej;) co do marudy to widocznie już ma taki system ;)
|
|
saguaro :) Tobie też nie brakuje sprytu :) Mało która oprze sie tej pięknej mordce:):)
|
|
mordka jak mordka ale jaki jęzor ha ha ha
|
|
przypomnijcie mi proszę... jest takie powiedzenie: "pies do pana, czy do niego, pan jego"? takie różne refleksje mnie nachodzą...
|
|
|
gdyby nie było tu marudy i kilku innych przygłupów do dałoby sie to czytac. ktoś wie co ta za maruda? znajomy mi gadał ze to jakis uposledzony gosc - ciagle na zasiłku w domu siedzi i wypisuje dlatego głupoty
|
|
Bo do pisania to trzeba miec fantazję i dar a nie srać po kątach jak ty:) lomza100:):)
|
|
lomza100 teraz będzie więcej marudy bo zasiłek mu zabrali, a stara zakazała mu chałupę opuszczać bo mróz, a on nawet kapci nie ma :-) zostaje wam tylko w szkole dłużej siedzieć ha ha ha
|
|
I uczyć się pilnie tłumoki zafajdane :):):)
|
|
Zostaniecie laureatami świadectw z czerwonym paskiem, dzięki mnie baranie głowy:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |