niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Veneda w marcu? Serio???

http://www.echo.com.pl/press-room/informacje-dla-mediow/otwarcie-galerii-veneda-juz-za-miesiac-3077/

szczerze, to byłbym zaskoczony, bo TROCHĘ w to nie wierze ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Veneda w marcu? Serio???

a dlaczego "dupę" zawracasz w ta ostatnią sobotę karnawału?
robotę tam dostałeś i doczekać się nie możesz?
a może na "promocję" liczysz?

Jesli w to nie wierzysz to jestes dziecko, bo tylko dzieciak sadzac po zdjeciach nie przypuszcza ze akurat nie zdaza. Zdjecia sa na stronie startowej. Przejrzyj i uwierz ze bedzie otwarcie tak jak pisza. Troche pomyslunku.

.

nie!!! już wiem!
spray nowy zakupiłeś i się zastanawiasz, czy przed otwarciem, zdążysz jeszcze jakieś kolumny "upiększyć"!

onaniści

Wow i ruchome schody nawet będą. I kto tu jeszcze powie, że miasto się nie rozwija

Polska i Lomza sie rozwija w odwrotnym kierunku hihihi,w Lomzy jest potrzebna galeria Tesco jak dziura w moscie,i tak bida ze piszczy.

popieram autora wpm Weneda bedzie odprowadzac pieniadze za granice a w Lomzy dalej bieda

Nie rozumiem:
- czy to miasto wybudowało tą galerię?,
- czy ludzie tam pracujący nie będą z Łomży?
- czy nie będą płacić za grunt podatku?
- czy nie będą odprowadzać podatków choćby od zarobków pracowników?

Zasada jest prosta: Łomżyński przedsiębiorca(zarejestrowana firma w Łomży) wykonujący usługę w Krakowie, podatki płaci w Łomży nie w Krakowie, czy Białymstoku, więc o co takie halo.

-miasto nogami i rękami ile mogło zapierało się przed galeriami, bo radni często są jednocześnie lokalnymi sklepikarzami
-ludzie może i będą z Łomży, 600zł i pół etatu może kogoś skusi kto akurat znajdzie się pod ścianą
-podatek od gruntu to akurat zarządca galerii wrzuci sobie w koszty prowadzenia działalności, także państwu wyjdzie na zero, bo zapłacony podatek zmniejszy podstawę podatku

kasa pozostawiona w hipermarkecie też Łomże opuści

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

oj tam! oj tam!

pieniądze nie ważne!
ważne, że w Łomży schody ruchome będą!
co prawda, po nie długim czasie będą na pewno "stały", ale jaka atrakcja chociaż na otwarcie!

sama pójdę, żeby na nich pojezdzić!

to fakt schody niewątpliwie zrobią furorę, może nawet ustawi się do nich kolejka większa niż na promocje do tesco..poza tym Pepesza ma rację -trzeba korzystać póki będą sprawne bo za miesiąc w ramach oszczędności schody ulegną awarii i staną na amen:)

żeby im tylko do głowy nie przyszło bramki ustawić i opłatę za "przejazd" pobierać!

Polak potrafi!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org