Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zróbmy ostatki w Łomży!!! |
Jest sobota wieczór,a ludzie siedzą w domach lub na imprezach lokalowych,a nikt jak normalnie to było kiedyś nie robi nic w domu.Cicho wszędzie jakby wszyscy poumierali.Dajcie z siebie tyle byśmy nawzajem się słyszeli i przed wakacjami mogli się wybawić w sposób dla każdego bardziej lub mniej umiarkowany...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zróbmy ostatki w Łomży!!! |
ja pijany juz jestem i nic innego nie da sie tutaj zrobic tak wiec sie napiłem
|
|
a tam.....
|
|
zrobisz muzykę głośniej, już sąsiedzi z góry w podłogę stukają (w mój sufit), tańczysz, podłoga podskakuje, nie! nie od tańców! sąsiedzi w swój sufit pukają! i to wszystko młodzi ludzie! bo Oni wyspać się muszą! bo jutro do pracy! a zdarza się, że po 22 wiertarka "chodzi" bo czasu nie mają na nic! a mnie to nie przeszkadza! a im wszystko! i tego właśnie nie rozumiem!
|
|
wśród "młodszych" od siebie mieszkam i jeszcze jedno takie spostrzeżenie... wychodzą czasami na jakieś "imprezy", a pózniej...! nie podsłuchuję, ale w blokach słychać wszystko! i jedno co słychać to... "ty k...., ty ch..." i tacy "szczęśliwi" z imprez wracają!
|
|
a zaraz zapytacie "dla czego na Forum siedzę,a się nie bawię?" już odpowiadam. mam domek pod Łomżą, i postanowiłam tam się pobawić. muzyka dość głośno i ognisko nawet przygotowane, a wychodzi sąsiadka i o ciszę prosi!!! wróciliśmy do bloku, Klos w Tv "leci", flaszka na stole, zaciapaka jest, to pomyślałam,że i głupot popiszę.
|
|
to ju nigdzie patrze nie ma miejsca gdzie komuś coś nie preszkadza,a żeby jeszcze we własnym domu???chore..ludzie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |