Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obiad |
Gdzie w Łomży można zjeść dobry obiad?? Jaką restaurację polecacie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obiad |
pekaesy, maja gryczaną Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
polecam wysmienitą karkówkę w bistro ,przy stacji BP.na Mickiewicza tez maja dobre dania, Lokal Smak Podlasia,jakos tak ,jak przekręciłem nazwę ,proszę mnie poprawic.
|
|
Bistro
|
|
Polecam Sytą Pannę, bardzo smaczne jedzonko. POLECAM!!!!
|
|
Pekaesów nie polecam Straszne się tam chamstwo zjeżdża z całego świata. Kasza niedogotowana... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
W barze w szpitalu, tam stołują się m.in. lekarze :) Pychotka - zawsze jak tam jestem to idę na dobry obiad :)))))
|
|
sumo bylem jako elita; gryczana dogotowana i nawet przez hotel viktoria nie trzeba wchodzic. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Szary_Człowieku! a czy Ty żony nie masz, albo sam ugotować nie potrafisz?! aaa... rozumiem! Ty też z tych "zabieganych", co na nic czasu nie mają! a taką domową szczawiówkę z jajeczkiem, albo krupnik to Ty jadłeś? i do tego gołąbki, obowiązkowo z odrobiną ryżu, albo schabowy z kapustą? jutro na pewno coś z tego ugotuję! nie! zrobię żeberka, a zupka grzybowa będzie(bez ziemniaczków)!
|
|
KEBAB !!!!!!! :):)
|
|
ta a dzisiejsze zony to sie nadaja do gotowania... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
gryczanej nie umie podaca sie za gotowanie biorą, szelma Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
co robi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
na Nowogrodzkiej jest dobre żarcie, polecam zupę piekelną i schab po Łomżyńsku
|
|
nie sztuka sie nazrec Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przy niedzieli ? To tylko do exkluzywnej KEBABOWNI mus sie udac :) Żadne tam codzienne domowe żarcie :)
|
|
udam sie ktorego dnia i opisze wrazenia Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxxie :) Przypomnij ludziom przy niedzieli nr-y kont :):)
|
|
patriotom nie trza przypominac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
polecam Retro
|
|
wolny niewolniku:) A jak któs jest bezgrzeszny?? Tak jak ja np.??? Adamosxxie:) Może u wielu obudzisz ducha patriotyzmu przy niedzieli :)
|
|
|
a rozgrzeli juz dzis ten egipski kebab? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Labirynt.
|
|
maruda-grzechem jest też lenistwo;ciągle siedzisz na tej swojej ławeczce-to chyba tak z lenistwa....:)
|
|
pyza :) Lekkie grzechy chojnymi datkami odkupuję :)
|
|
ofiara to jedno a zal za grzechy i postanowienie poprawy? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Niema czego żałować kiedy się lajtowo prowadzi:) A poprawiam się co i rusz na w/w ławeczce :)
|
|
a nalezy sie prowadzic porządnie a nie lajtowo Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |