Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Magazynek do wiatrowki. |
Witam, posiadam wiatrowke power win 304. Ale niestety jest bez magazynka. Oczywiscie chce kupic magazynek jesli ktos takowy posiada :) Czekam na odpowiedz :) .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Magazynek do wiatrowki. |
allegro nie ma ? mało popularna to i lipa może być...
|
|
A Ty myslisz gdyby bylo to bym tu pisal.? Na google nie moge nawet znalezc heh, jak ktos ma to niech pisze :) .
|
|
he to było se kupić crosmana 3576 w tej samej cenie i o wiele lepszy i o magazynki nie problem:)
|
|
|
Mniejszy, no nie wiem czy to będzie pasowało do 4,5 mm ?
|
|
Wy chłopacy to umiecie ze sobą pogadać.
|
|
Parametry chyba się zgadzają, ale dopiero teraz zauważyłem, że tzw. dostępność wynosi "chwilowy brak":-(
|
|
Kto w Łomży strzela z wiatrówki i gdzie, bo mało jest osób z Łomży na forach strzeleckich? Strzelacie do tarcz czy sylwetek.
|
|
Nie kupywalem tej wiatrowki, po prostu robilem porzadki w szafkach i znalazlem go. Dzieki za normalne odpowiedzi :) .
|
|
Ale to 6 mm, nie znam sie ale jak 6 mm to tyle tez ma kulka wiec jak przejdzie przez moje 4,5 ? heh .
|
|
6mm to plastikowa kulka ASG, a 4,5mm to ołowiany śrut, lub kulka może być metalowa , cynkowana itp.
|
|
nie przejdzie
|
|
Jeśli chodzi o wiatówki i wszelkiego rodzaju sprzęt to zawsze zamawiam tutaj http://www.protarget.com.pl/pol_m_Strzelectwo_Wiatrowki-170.html A wy gdzie najchętniej robicie zakupy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |