niedziela, 18 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Okularium - ceny

Jakie są tam ceny? I czy jest duży wybór?
Jakie inne zakłady optyczne polecacie w Łomży z dużym wyborem i nie za wysokimi cenami ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Okularium - ceny

Reklama dźwignią handlu!

Znalezienie fajnych oprawek w Łomży nie jest rzeczą łatwą! W każdym optyku w zasadzie ten sam wybór, a ceny naprawdę kosmiczne! Do tego doliczane są koszty szkieł i usług dodatkowych.
Za każdym razem kiedy wyrabiam nowe okulary, sprawdzam oferty wielu salonów optycznych w naszym mieście i za każdym razem kończę tournee w salonie na Al. Legionów (naprzeciw Alior Banku).

dokładnie !
okularium to miła obsługa, spory wybór,
ale ceny moim zdaniem nie idą w parze z jakością oprawek,
z wygody korzystałem z ich usług dwa razy, więcej się chyba nie wybiorę,
też słyszałem dobre opinie o tym punkcie przy kontaktach, ale sam tam jeszcze nie byłem, ale się wybiorę

Mam okulary z salonu Okularium i odradzam. Panie oczywiście zachwalają każdy model oprawek, droższe najbardziej. Wybrałam sobie te z lepszej półki, zapłaciłam sporo. Nieźle się zdziwiłam, kiedy po 3 miesiącach użytkowania oprawka zaczęła mi się rozpadać (używane normalnie, zero ciągania przez dziecko itp, samo zdejmowanie i zakładanie). Na część zamienną czekałam prawie miesiąc, bo salon zerwał umowę z producentem i część przysyłali aż z Hiszpanii czy skądś tam.

Obsługa miła, doradzi.
Ceny nieadekwatne do jakości oprawek i szkieł.
Polityka firmy dziwna - sprzedają coś, kiedy wiedzą, że w razie problemu nie mogą tego zareklamować.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

A Ja swoje kupiłam przez neta :) Okularnia.pl wkleiłam fotkę i przymierzałam dowoli ile chciałam a za markowe ramki z plastykowymi szkłami wada na minus i do tego astegmatyzm zapłaciłam 550 pln z dostawą naprawdę polecam ps. takie same ramki w salonie 1000 pln. co ważne na 3 dnień od zamówienia miałam przesyłkę.

kupilam okulary w salonie Okularium ponad rok temu i jestem bardzo zadwolona, ceny? - faktycznie wysokie, ale nic nie poradzę,ze do moich rysów twarzy tylko drogie okulary pasują:D

Nie polecam tego zakładu zamówiłam okulary we czwartek dziś miał być odbiór co sie okazało ze zostaly włożone nie takie szkła jak trzeba jak to powiedzano pomyloną sie gdy wystąpiłam o zwrot zaliczki skoro to z ich winny i o wydanie recepty bylo to nie możliwe śmiech na sali prawie ze od urodzenia nosze okulary i nigdy z takim czymś sie nie spotkałam i tak długo nie czekałam ... i oczywiście kolejne czekanie do srody pierwszy i ostatni raz skorzystałam z tego salonu.

Zawsze kupuję okulary na Al.Legionów-naprzeciw Alior Banku

Zawsze rób sobie porównanie z cenami w sieci, popatrz - https://www.brylano.com/pl/c/Sportowe/15 W normalnych sklepach znajdziesz i za dwa razy więcej. Podobnie wszystkie inne okulary. Chyba nie ma sensu na siłę ładować się w koszty z kosmosu, co nie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
usługi
Złota rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org