Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okularium - ceny |
Jakie są tam ceny? I czy jest duży wybór? Jakie inne zakłady optyczne polecacie w Łomży z dużym wyborem i nie za wysokimi cenami ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okularium - ceny |
Reklama dźwignią handlu!
|
|
Znalezienie fajnych oprawek w Łomży nie jest rzeczą łatwą! W każdym optyku w zasadzie ten sam wybór, a ceny naprawdę kosmiczne! Do tego doliczane są koszty szkieł i usług dodatkowych. Za każdym razem kiedy wyrabiam nowe okulary, sprawdzam oferty wielu salonów optycznych w naszym mieście i za każdym razem kończę tournee w salonie na Al. Legionów (naprzeciw Alior Banku).
|
|
dokładnie ! okularium to miła obsługa, spory wybór, ale ceny moim zdaniem nie idą w parze z jakością oprawek, z wygody korzystałem z ich usług dwa razy, więcej się chyba nie wybiorę, też słyszałem dobre opinie o tym punkcie przy kontaktach, ale sam tam jeszcze nie byłem, ale się wybiorę
|
|
Mam okulary z salonu Okularium i odradzam. Panie oczywiście zachwalają każdy model oprawek, droższe najbardziej. Wybrałam sobie te z lepszej półki, zapłaciłam sporo. Nieźle się zdziwiłam, kiedy po 3 miesiącach użytkowania oprawka zaczęła mi się rozpadać (używane normalnie, zero ciągania przez dziecko itp, samo zdejmowanie i zakładanie). Na część zamienną czekałam prawie miesiąc, bo salon zerwał umowę z producentem i część przysyłali aż z Hiszpanii czy skądś tam. Obsługa miła, doradzi. Ceny nieadekwatne do jakości oprawek i szkieł. Polityka firmy dziwna - sprzedają coś, kiedy wiedzą, że w razie problemu nie mogą tego zareklamować. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
A Ja swoje kupiłam przez neta :) Okularnia.pl wkleiłam fotkę i przymierzałam dowoli ile chciałam a za markowe ramki z plastykowymi szkłami wada na minus i do tego astegmatyzm zapłaciłam 550 pln z dostawą naprawdę polecam ps. takie same ramki w salonie 1000 pln. co ważne na 3 dnień od zamówienia miałam przesyłkę.
|
|
kupilam okulary w salonie Okularium ponad rok temu i jestem bardzo zadwolona, ceny? - faktycznie wysokie, ale nic nie poradzę,ze do moich rysów twarzy tylko drogie okulary pasują:D
|
|
Nie polecam tego zakładu zamówiłam okulary we czwartek dziś miał być odbiór co sie okazało ze zostaly włożone nie takie szkła jak trzeba jak to powiedzano pomyloną sie gdy wystąpiłam o zwrot zaliczki skoro to z ich winny i o wydanie recepty bylo to nie możliwe śmiech na sali prawie ze od urodzenia nosze okulary i nigdy z takim czymś sie nie spotkałam i tak długo nie czekałam ... i oczywiście kolejne czekanie do srody pierwszy i ostatni raz skorzystałam z tego salonu.
|
|
Zawsze kupuję okulary na Al.Legionów-naprzeciw Alior Banku
|
|
Zawsze rób sobie porównanie z cenami w sieci, popatrz - https://www.brylano.com/pl/c/Sportowe/15 W normalnych sklepach znajdziesz i za dwa razy więcej. Podobnie wszystkie inne okulary. Chyba nie ma sensu na siłę ładować się w koszty z kosmosu, co nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |