Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
E-Papieros |
Witam ! Gdzie w Łomży mogę kupic " Mini E-Papieros " http://allegro.pl/mini-e-papieros-usb-blister-usb-10-wkladow-i2822615413.html -- > cos w tym stylu, i jaka będzie mniej wiecej cena tego ? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: E-Papieros |
Lepiej rzucić całkiem a nie wydawać kasę na to głupotę Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Wiem ze lepiej rzucic ale ciezko, i dlatego chce kupic tego MINI i nie wydawac ze 150 zł na takiego juz lepszego, bo niewiem czy to w moim przypadku zda egzamin.
|
|
Nie wiem czy w kauflandzie nie ma ;] (.) (.)
|
|
W sklepie "U Darka'' dostanę taki ?
|
|
Masakra ...
|
|
w chinczyku taki kupisz, lepiej se kup e-got bo tego palilem nic nie czuć nie no taaaaaaa
|
|
Lepiej KUP silnik do Nissan Primera GT 2.0 1997r, obrócona panewka,wyjdzie na zdrowie,nie wspomagaj zdrowiem hr.rostkowskiego rothfelda,nie warto
|
|
Chcesz to kup go ale powiem Ci że to badziew, mam takiego Mini i leży na półce. Paliłam go pare dni a potem do łaski wróciły normalne papierosy. Jeśli chcesz sie na to nastawić to po pierwsze musisz sam/sama chcieć, a po drugie zainwestuj w dobry sprzęt. Ja od dwóch dni mam konkretnego E-papierosa i jestem bardzo zadowolona, nie ma porównania do tego Mini. Pozdrawiam :)
|
|
W centrum chinskim po 25 zł chodzą. terrorym_SLU
|
|
polecam tabletki tabex, lekko łatwo można rzucić.
|
|
Mimo wszystko chce sprobowac z tym " Mini " :) Terrorym_SLU, w ktorym centrum chinskim to jest ? Aha i jeszcze jedno pytanie, przewaznie pracuje od 8 do 22, jakbym wyslal tam syna to sprzedadza mu to czy musze sam leciec ?
|
|
jeżeli syn pójdzie z tym silnikiem od Nissana Primera GT 2,0 1997r, z obróconą panewka, na pewno poważniej będzie wyglądał! sprzedadzą mu!
|
|
Bomba Tylko kasę wydasz nie potrzebnie posłuchaj się rad koleżanki :) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
E-papierosa To zależy od sprzedawcy. Jednak poniżej 18 roku życia jest zakaz sprzedaży niepełnoletnim, co nawet pisze w ulotce. Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
nie wiem czy taniej Ci nie wyjdzie zakup przez internet, ja przynajmniej tak robię, no i przy okazji, wiem, że kupuję naprawdę dobrej jakości e-papierosy, które nie rozwalą mi się po tygodniu użytkowania :/ ja robię zakupy w tym sklepie: http://www.elektroniczny-papieros.net
|
|
Nie kupuj przez internet. Nie kupuj też taniego badziewia. Te poniżej 100pln to zazwyczaj jakieś marne "firmy" produkują. W Łomży możesz sprawdzić sklep na legionów (k. Asaj-a, przy skrzyżowaniu zaraz), albo obok CTO (zaraz obok Farmera). Pan Adam ci doradzi, nie naciągnie. Powiedz, jeszcze kto cię przysłał to na czteropak ci pewnie urwie ;) Nie wysyłaj syna, idź sam, porozmawiaj, wybierz. Nic na szybko. On ma ci starczyć najmniej na rok, a nie na tydzień. ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |