Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Veneda |
Ciekawe w jakim tempie beda sie zamykac w galerii sklepy6 i bary czy bedzie wieksza predkosc niz w bialymstoku Max
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Veneda |
Ciekawe za co ludzie będą kupować? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Jak nie będzie tak drogo jak w galerii stokrotka to ja kupie coś od czasu do czasu ;)
|
|
do proveritate No jak to za co będą kupować. ZA PIENIĄDZE! :)
|
|
ile razy mozna wam mowic ze lomza miastem byla kiedys...teraz to jest wieksza wiocha..mam nadzieje ze powstajace tam galerie i sklepy wielkopowierzchniowe z powrotem zrobia z tej wiochy miasto.. a o pieniadze sie nie trzeba martwic..w lomzy ludzie maja kase tylko sa skapi to raz a po drugie w koncu te mini sklepiki beda wiedzialy co to konkurencja,promocje i wyprzedaze.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
|
W końcu ludzie nie będą musieli jeździć do Białego, Wawy i innych miast zrobić większe zakupy. Pieniądze zostawią w swoim mieście, a nie cudzych. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
bardzo sie mylicie jezeli bedzie ta galeria prowadzona na naprawde wysokim poziomie a nie wiejsko-łomzyńskim to zsami sie zdziwicie faktem ilości ludzi tam kupujacych. Okoliczne wsie i miejscowości zamiast jeżdzić do Białego i Warszawy przyjadu tu bo bliżej ale pod warunkiem ,ze bedzie to samo co w galeriach Bialego i Warszawy. W innym przypadku zdechnie to szybciej niz powstało. Walenty
|
|
Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl) Data: 09-02-13 13:21 Myślisz,że to galerie i sklepy wielkopowierzchniowe czynią z wiosek miasta? w Łomży ludzie mają kasę?to dość ciekawe,jeśli nie liczyć nielicznych biznesmenów,to chyba Jesteś w błędzie. oczywiscie ze w lomzy ludzie maja pieniadze..nie twierdze ze nie ma biednych ale odsetek tych pierwszych jest baaaaaaardzo duzy..wystarczy popatrzec po domach samochodach zakupach itd itd.. tez nie twierdze ze galerie robia z wiosek miasta ale to pomoze lomzy powrocic do dawniejszych lat kiedy to miasto tetnilo zyciem..a co do reszty zgodze sie z miyu Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
i tak brakuje takich sklepów jak H&M Strandivarius New Yorker Tally Weill i wielu innych sieciówek a szkoda ........
|
|
|
Jeżeli będą robić zakupy z okolicznych wiosek, Veneda się utrzyma.
|
|
hehe mieszkancy okolicznych miejscowosci i miasta Lomza pieniedzy nie maja hehe a samochody jakimi sie poruszaja to pożyczone sa od sasiada haha prawda jest taka narzekaja ci co maja interesy bo sie im ukruci biznes, i skoncza sie marze po 200-300% co w niektorych sklepach Co niektorzy sie przejmuja tym czy galeria sie utzyma czy nie a prawda jest taka a co was to powinno obchodzic? nie wy wybydowaliscie galerie i nie wy wynajmujecie powierzchnie wiec i nie wy sie przejmujcie o to czy beda tam ludzi kupowac czy tez nie. Zasciankowe myslenie lomzyniakow z ich rozbudowanym ego
|
|
|
Tally Weijl, New Yorker? Jeszcze takich wiejskich sklepów brakuje w tym "zalążku" galerii...
|
|
Nie wiem co w Tally Weil, New Yorker jest ''wiejskiego''. Jakby były to pewnie pierwsza byś się pchała do kolejki. Co za ''burżuazja''...
|
|
pojdzie na dno jak titanic heheh
|
|
a ja mam w dupie wasze markowe sklepy Tally Weil, New Yorker dla mnie najlepsza marka ciecie to PSS Społem - reszta to dno. Walenty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |