Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były strażnik miejski: Straże trzeba zlikwidować! |
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/byly-straznik-miejski-straze-trzeba-zlikwidowac,1891148
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były strażnik miejski: Straże trzeba zlikwidować! |
preniesc straz miejska na wies i zmienic nazwe na wiejska !!! ---------------------------------------------
|
|
z roboty go wywalili i sie msci
|
|
on nie chce panie marku t. zlikwidować tylko zmienić na policję munipencjalna a to robi roznice , taka czy taka zwiększać jej uprawnienia będą niestety
|
|
Dla mnie Panie Piotrze Dz. to zmiana na miotły w rękach i jedziecie z koksem na ulicach, a druga sprawa następnym razem jak skręcasz to kierunek włącz.
|
|
ps. czasem mam wrażenie że Bin Laden z CB i ty macie tą samą krew :D
|
|
|
Definicja Strażnika Miejskiego "Przyczajony tygrys, ukryty smok" i czeka i czeka i czeka, czas leci i ofiara mandatu już jest blisko ....
|
|
Zamiast zakładać setny temat o straży miejskiej, zróbcie jakieś spotkanie w realu i zacznijcie zbierać podpisy pod referendum. Ja się podpiszę.
|
|
|
Dobre,ale w zatrudniaku kolejka bedzie większa :-)podpisuje sie pod kolegi pomysłem Przyjdzie czas ...
|
|
Panie Prezes śmiesznie to wygląda jak zakładasz kilka ników i sam ze sobą piszesz co za tym idzie sam siebie popierasz - to jest dopiero dobre:) A póki co to chyba za cienki w uszach jesteś żeby zdecydować kto będzie stał w kolejce do zatrudniaka. Akurat zdanie takich jak Ty i części tu obecnych, którzy nie potrafią znaleźć sobie jakiej kolwiek pracy bo dosłownie do niczego się nie nadają (a na dodatek innych nazywają nierobami), znaczy mniej niż zero :). Dobrze, że wy za te swe marzenia, które tu wypisujecie w różnych kwestiach - nie tylko tych nudnych o likwidacji czarnych- nie musicie płacić haha...aaa Panie Prezes czy Ty przypadkiem nie byłeś kandydatem do tych czarnuchów??? ......................
|
|
W domu masz wszystkich? Tak, składałem ale do związku kominiarzy :-) bardziej szanująca praca :-) Przyjdzie czas ...
|
|
Mam kilka nikôw, sieč w dużej firmie kilka komputeròw oraz telefonòw i kilka samochodòw i jeszcz kolejnych 100 rzeczy i też smartfona jak ty :-) jak widzisz ip moje jest takie same jak 432 moich innych klientôw
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |