czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Były strażnik miejski: Straże trzeba zlikwidować!

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/byly-straznik-miejski-straze-trzeba-zlikwidowac,1891148

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Były strażnik miejski: Straże trzeba zlikwidować!

preniesc straz miejska na wies i zmienic nazwe na wiejska !!!

---------------------------------------------

z roboty go wywalili i sie msci

on nie chce panie marku t. zlikwidować tylko zmienić na policję munipencjalna a to robi roznice , taka czy taka zwiększać jej uprawnienia będą niestety

Dla mnie Panie Piotrze Dz. to zmiana na miotły w rękach i jedziecie z koksem na ulicach, a druga sprawa następnym razem jak skręcasz to kierunek włącz.

ps. czasem mam wrażenie że Bin Laden z CB i ty macie tą samą krew :D

http://moto.onet.pl/1676881,1,miasta-pozbywaja-sie-strazy-miejskich,artykul.html?node=2

Definicja Strażnika Miejskiego "Przyczajony tygrys, ukryty smok" i czeka i czeka i czeka, czas leci i ofiara mandatu już jest blisko ....

Zamiast zakładać setny temat o straży miejskiej, zróbcie jakieś spotkanie w realu i zacznijcie zbierać podpisy pod referendum. Ja się podpiszę.

no to byłyby już 2 podpisy(z moim)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Dobre,ale w zatrudniaku kolejka bedzie większa :-)podpisuje sie pod kolegi pomysłem

Przyjdzie czas ...

Panie Prezes śmiesznie to wygląda jak zakładasz kilka ników i sam ze sobą piszesz co za tym idzie sam siebie popierasz - to jest dopiero dobre:) A póki co to chyba za cienki w uszach jesteś żeby zdecydować kto będzie stał w kolejce do zatrudniaka. Akurat zdanie takich jak Ty i części tu obecnych, którzy nie potrafią znaleźć sobie jakiej kolwiek pracy bo dosłownie do niczego się nie nadają (a na dodatek innych nazywają nierobami), znaczy mniej niż zero :). Dobrze, że wy za te swe marzenia, które tu wypisujecie w różnych kwestiach - nie tylko tych nudnych o likwidacji czarnych- nie musicie płacić haha...aaa Panie Prezes czy Ty przypadkiem nie byłeś kandydatem do tych czarnuchów???

......................

W domu masz wszystkich? Tak, składałem ale do związku kominiarzy :-) bardziej szanująca praca :-)

Przyjdzie czas ...

Mam kilka nikôw, sieč w dużej firmie kilka komputeròw oraz telefonòw i kilka samochodòw i jeszcz kolejnych 100 rzeczy i też smartfona jak ty :-) jak widzisz ip moje jest takie same jak 432 moich innych klientôw

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org