Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec świata w tym roku? |
Kometa ISON prawdopodobnie będzie najbardziej efektownym zjawiskiem tego rodzaju obserwowanym na Ziemi od kilkudziesięciu lat. 28 listopada 2013 roku zbliży się do Słońca, przechodząc przez peryhelium w odległości zaledwie 0.01245 jednostki astronomicznej. Według naukowców będzie widoczna nawet w świetle dziennym. http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/ciekawoski,49/to-moze-byc-kometa-stulecia-warkocz-juz-teraz-ma-64-tys-km,75624,1,0.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec świata w tym roku? |
Zwróć uwagę na to jak sprawnie media wami manipulują chociażby trzeci wyraz, "Prawdopodobnie" co nie oznacza że musi on oznaczać 100% racji.
|
|
A tam, ja już przestałam całkowicie zwracać uwagę na te "końce świata" - co mi być to bedzie ;)
|
|
Najlepiej wszystkie następne końce świata ustalić na jeden dzień, i zrobić dniem wolnym, od pracy. Wtedy by można było się normalnie napić i z głowy.
|
|
koniec swiata? będzie, skoro mówia ze bedzie to będzie..... do tej pory kazda proponowana data, dzień konca swiata okazał sie fiaskiem.... i w co tu wierzyć? smiechu warte :)
|
|
Chyba nikt nie bierze tego na poważnie?? no "HELOOŁ" ?!?
|
|
Było na grudzień a teraz na listopad, a wszystko po to , żeby człowiek czekał do konca roku w nie pewności . Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |