Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
psycholog |
Znacie może jakiegos dobrego psychologa lub psychiatre???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: psycholog |
i tu nastała cisza:) wszyscy boją się, że się ich posądzi o kontakt.
|
|
Edzio na pewno zna, jednak musi być to wyjątkowy konował bo stan chłopaka się pogarsza.
|
|
niezniese: To tylko dowodzi tego, że ma rację i ja się z nim zgadzam, powiedział mi, że google.pl powinny wam pomóc znaleźć to, czego szukacie jak tak sprawnie i szybko kiedyś ktoś znalazł jego zdjęcie i tu zamieścił, tylko bardzo szybko znikło z tej strony, bo widać, że mądrzejsi wiedzą z kim mają do czynienia i się go boją bo ma rację i zna swoje prawa. Naprawdę jest zdeterminowany, widzę go i rozmawiam z nim na co dzień. Gdyby był chory psychicznie to bym z nim nie była, ale nie krył nic przede mną był szczery od początku i jest szczery na dal. Na tym polega udany związek.
|
|
ale obiecał!!! a już ze 2-ie noce w domu jest i rysunki tych sztucznych słoneczek miał zrobić! taki słowny?
|
|
joanna12 o czym Ty pie*dolisz ? :DD
|
|
Może i mam te rysunki ale tak sprytnie schowane, że choćbyście przekopali wszystkie miejsca gdzie kiedykolwiek w życiu byłem, to i tak ich nie znajdziecie, co najwyżej jakieś drobne zarysy szkiców, mam je w głowie, razem z opisami.
|
|
mercedes jolanta falkowska -przyjmuje w szpitalu na kase
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |