Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebuje opinii o tych zespołach |
Jak w temacie prosze o opinie na temat zespołów Ronix,Model,Cool. A jesli macie cos godnego polecenia na zespoł weselny to z góry bardzo dziękuje. I kto ma zamiar mi wypominac ze moge se wpisac w wyszukiwarke i poszukac to niech sie nie wypowiada.Pomocnym osobom dzięki...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebuje opinii o tych zespołach |
Pierwsze dwa znam i myśle że prowadzą wesela dobrze :-)
|
|
Ronix- śmiało, jeśli wolny termin mają.
|
|
model jest kompletnie do bani... grali na studniowce. maja moze ze 20 piosenek i w kolko je puszczaja. nie maja nawet na czym plyty odtworzyc Onufry Zagłoba
|
|
Zespół DAMIS, konkretnie prowadzą weselicho:) Polecam gorąco:)
|
|
Nie wiem jak nazywa się ten zespół ale należy do Pana Sławka, który prowadzi sklep muzyczny przy al piłsudskiego. Ciąg sklepów obok restauracji 4pory roku i alkoholi świata. Byłem na 3 weselach, na których grali i serdecznie polecam. Wszystko na odpowiednim poziome, a zarazem z ogromnym poczuciem humoru.
|
|
..a ja jestem zachwycona zespołem MODEL :) Świetnie bawiłam się dzięki nim na weselu - przesympatyczni panowie i dobrze poprowadzona zabawa. Gorąco polecam nie tylko w swoim imieniu, ale również paru osób ;)
|
|
A nie wiecie jak oczepiny wygladaja u nich czy umieja fajnie poprowadzic i zabawic gosci? Pewnie zamulam ale wiecie to jest wazna decyzja:)
|
|
Odnośnie zespołu MODEL - grają super, oczepiny ustalasz wcześniej z nimi co chcesz, Panowie pełna kultura - polecam :)
|
|
a ja polecam zespol Kometa nie slyszalem o weselu na kturym by ktos narzekal na ten zespol no coz lata doswiadczenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |