Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czym różni się maruda od Edvarda18 ? |
tak np.edzio zna się na wszystkim,bo wpisując wybraną frazę z tematu w googla,może wkleić w post-a link z wyniku wyszukiwania.wiadomo:jak ktoś zna się na wszystkim,to nie zna się na niczym. maruda zaś udaje wszechwiedzącego obieżyświata z mądrościami życiowymi,a tak naprawdę to w dupie był i tam gówno widział. a Wy coś Myślicie podobnego?bo ciekawi mnie reakcja chemiczna zachodząca pod ich kopułami. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czym różni się maruda od Edvarda18 ? |
Bo maruda to jest Troll wyczynowy i mu wszystko wolno :):):)
|
|
Mi się jednak wydaję że Edziu ma większy iloraz inteligencji, chociaż z drugiej strony to ... obaj są osobami którzy maja bardzo dużo do powiedzenia nie zawsze z sensem. Edziu jest dorosłym Facetem który zna trochę życia a maruda jak to maruda najlepiej podłożyć komuś bąbę itd... jak to w bajce...Ale pozdrawiam obydwóch delikwentów :)
|
|
|
maruda wybrał sobie taki login - a to zobowiązuje, więc marudzi i marudzi...maruda daj się na spokój - bądź marudą niemarudzącym, nikt się za to nie pogniewa :D
|
|
Kama30 :) Niema takiej opcji :):) Starczy że Edardo się wymądrza:):)
|
|
Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl) Data: 06-02-13 18:07 wolno,to Ci idzie myślenie :-))) internet jest przejawem wolności,a jak nas zniewala... ///////////////////////////////////////////// Wolno ale za to bardzo skutecznie :):)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |