niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akcja o petycje,wspomóżcie !

http://www.activism.com/pl_PL/petycja/kryty-skatepark-w-lomzy/42135
Łomżynianie i Łomżynianki prosze was o pomoc w petycji o budowe skateparku w Łomży..Licze na pomoc !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akcja o petycje,wspomóżcie !

Przecież już są - jeszcze Ci mało?

Widzisz Rondo, kupa młodzieży w mieście a na skateparku zbyt mało ławek do picia browara dla wszystkich chętnych i mało miejsca do darcia ryja w nocy.

Moze tak byscie przeczytali chociaz ta petycje ,tam pisze kryty ,przychodza rozne osoby I bija butelki ,przeszkadzaja , rozpraszaja ,dodatkowo mozna jezdzic przez caly rok .i są te skateparki ale co z tego jak na starym juz nie da się jeździć,a na nowym bywa tak ze niema gdzie,tyle jest osób ,może byś tak to przeczytał.!

Uwierz mi - jest mnóstwo pilniejszych spraw

Mi w twoim wieku to ani deszcz , ani mróz, ani śnieg nie przeszkadzał w dobrej zabawie.

Nie lepiej wesprzeć jakieś hospicjum lub bezdomnych - jakby nie patrzeć oni ciut bardziej potrzebują pomocy?

Jesteś z Małopolski? parking Kraków lotnisko

Też mi się wydaje,że są ważniejsze potrzeby.
Sama mam córkę lubiącą jeździć na rolkach,deskorolce i rowerze.
Poczeka do wiosny :) .

Tu chodzi o sport ,Skate.

SPORT, to jest na igrzyskach. Skejci to co najwyżej (bardzo sprawni!) cyrkowcy, jak żonglerzy, zaklinacze węży, baba z brodą. Widziałeś kiedyś, żeby ktoś uprawiał sport w gaciach, jakby od miesiąca załatwiał w nie potrzebę?

Trzeba bylo petycje pisac zanim wam zrobili skatepark na strzelnicy. Moze by wtedy ta kase przeznaczyli na kryty.
A tak ogolnie, to czego by tej dzisiejszej mlodziezy nie dac, to ona i tak zawsze bedzie sie nudzic i zawsze jej cos bedzie nie pasowac...

W tej kwestii obie strony mają rację i ta "wojenka" w tym temacie może trwać i trwać.

Jedni-mają pasję i się jej oddają, a że zimą raczej jest ciężko o dobre miejscówki do grindowania, a co mówić o bardziej złożonych flipach czy grabach to proszą, włodarzy, żeby coś z tym zrobili (i ich w tym popieram)
Drudzy- Przedstawiają, że są sensowniejsze metody wydawania pieniędzy jak Hospicja, czy przytułki dla bezdomnych (trolle jak zwykle plują kwasem) oczywiście trzeba wziąć pod uwagę fakt, że znaczna grupa bezdomnych wpadła w taki dół, że nie mogła się podnieść i uciekła w alkohol, który im "pomaga" na krótką chwilę sprawiając potem, że ich problemy narastają co zwiększa ich zapotrzebowanie na ten "lek" (O ile mi wiadomo) do takich przytułków przyjmują trzeźwe osoby. Jeżeli bezdomni nie chcą choć po części pomóc sobie sami, to choćbyśmy im stawiali "pałace ze złota" i dali pracę w budżetówce, nie możemy im pomóc bo oni sami nie chcą sobie pomóc.
W tej dyskusji racja leży gdzieś po środku, od was zależy jak to postrzegacie, ja mogę co najwyżej przedstawić swoje zdanie w tym temacie ;]

A ja bym chciała całoroczne,kryte lodowisko :) .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org