Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
witam, Mam problem niechcący coś wcisnęłem i się pozmieniało. Mianowicie chodzi o to tam gdzie są informacje ,gdzie studiujemy,mieszkamy,miasto rodzinne itp. zmieniła mi się kolejność i tak jak wczesniej bylo widac studia,gdzie mieszkam,data urodzenia i plec w tej kolejnosci teraz jest widoczne dodaj miejsce pracy,szkoly,miasto rodzinne i na koncu dopiera gdzie aktualnie studiuje co trzeba zrobic aby wrocic do stanu poprzedniego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: facebook |
kliknij na dole odnośnik informacje, i tam już masz przy każdej rubryce na górze edytuj ;]
|
|
nie rozumiesz.ja mam to co chce uzupełnione tylko tego w tych informacjach tego nie widze a jak wejde w edycje to wszystkie dane sa
|
|
No to na górze w prawym rogu taka kłódka i wybierz, zobacz więcej ustawień i tam pogrzeb trochę ;]
|
|
ehh lipa
|
|
to raczej chodzi o to co ja widze. bo jak wejde ze znajomego konta na swoje wszystko widac tak jak trzeba natomiast jak wejde w swoj profil na swoim koncie to juz jest do bani
|
|
u mnie tez poje*ało się to ostatnio, ale jak moja Joasia wchodzi na mój profil to normalnie widać. Pewnie jakieś skrypty ;]
|
|
tak tylko mi to sie stalo przed chwila myszka niechcacy cos kliknalem chyna i wszystko sie zwalilo. to chodzi ze ja nie widze swoich danych a moim znajomi widza wszystko dobrze
|
|
No to spróbuj jeszcze w ten sposób, usuń cookies i historię przeglądarki pliki z folderu caches, samą przeglądarkę odinstaluj i wgraj na nowo, po czym zaktualizuj do najnowszej wersji i może pomoże.
|
|
to nic nie da. to raczej chodzi o jakąś opjce widok w ktorej zmienie co ja widze
|
|
No to próbuj ;], mojej Joannie też się tak samo zrobiło, myślę, że po ostatniej konserwacji serwisu, coś zje*ali w skryptach.
|
|
ty nie bedziesz widzial tych info ze wzgledu na to ze fb sie sp***l..ale twoi wszyscy znajomi widza to wszystko..mam to samo..ogolnie to nie przeszkadza ale troche denerwuje Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |