niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gry PlayStation 3

Jestem zainteresowany wymiana uzywanych gier na PS3, mam pokaźną kolekcję liczącą grubo ponad 100 tytułów, czy w Łomży są jakieś saloniki gdzie można takie gry wymienić (poza Empikiem) ?

antonio.S.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gry PlayStation 3

Był GamesPoint na al.Legionów , ale aktualnie go nie ma. Wróci przy otwarciu galerii Veneda i będzie nazywał się chyba PlayerGames(nie jestem dokładnie pewien).Myślę , że będą mieli całkiem przyzwoitą ofertę , bo Gamespoint miał ceny typowo internetowe , gdyż sami sprzedawali na Allegro. Ich białostocki sklep również ma całkiem przyzwoite ceny. Myślę , że i tak znajdzie się ktoś kto będzie się chciał zamienić w Łomży. Jeżeli nie to możesz wypróbować również www.gametrade.pl . W Gamespoincie kiedyś wymieniałem jakieś gry jak miałem PS3. Również wiem , że w sympatii mają jakieś gry na PS3 więc może możliwa jest wymiana.

mnie interesują gry na ps 2

CrazyLOL- No w końcu sklep tematyczny, skupiający na sobie rzeszę miłośników elektronicznej rozrywki ;] Pamiętam GamesPoint i czasami tam wpadałem, szkoda, że już go nie ma. Ta piękna figurka z WoWa (BE rouge vs Dernei Palla) i replika hełmu Master Chiefa, miały swój urok ;]

crazyLOL:
Na gametrade.pl wymieniam już od około dwóch lat (antoniosieka) i szczerze polecam ten serwis. PlayerGames niestety już z pół roku w Łomży nie funkcjonuje, dzwoniłem do Białegostoku i potwierdzili mi że będą mieli punkt w galerii Veneda.

antonio.S.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org