wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ambilight

Chce kupic tv z ambilight i teraz proboje sie w tym polapac.

z tego co zauwazylem spectra 2 ma lampki bo bokach ,spectra 3 po bokach i u gory
a spectra 1 na jakiej zasadzie dziala ?

dodatkowo jaki model byscie polecili zeby byl dobry stosunek cena jakosc,oczywiscie chce wydac jak najmniej ale tez nie kupie badziewia wiec interesuje mnie cos po srodku :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ambilight

nikt nie wie co to?:)

No i znowu jak zwykle ten "znienawidzony przez, wszystkich hejtowany, cieć, co nie ma życia i tylko gra w lola" pomaga jak tylko potrafi, generalnie w moim przekonaniu tv3d Ci nie polecam bo na dłuższą metę bolą oczy od grania na nich, ale znalazłem jakąś porównywarkę, być może Ci pomoże. Rispect Gorylu ;]

http://www.skapiec.pl/cat/3319-telewizory.html?gclid=CPrO4rODn7UCFYdd3god8lAAxg

Pytalem o ambilight nie o 3d i nie chce grac a ogladac ?;P

Dla chcącego nic trudnego Gorylu ;]

http://www.youshop.pl/ambilight/

http://www.nokaut.pl/telewizory-led/produkt-telewizor-philips-ambilight.html

He edvard Ty dalej nie rozumiesz pytania ....

Wytlumacze Ci,pytanie brzmi :

Czym rózni się ambilight spectra 1 od 2???????

I jaki konkretny model ktoś kto miał z telewizorami philips do czynienia mógłby polecić ?

Linki do nokautow to ja se sam znajde ;P

skup się edvard bo jak mi teraz odpiszesz coś nie na temat to ja juz nie wiem ;p

Jest takie fajne forum Elektroda.pl tam od razu byś miał szczegółowe info od fachowców w danym temacie

tu nie potrzeba fachowca a kogos kto mial z tym do czynienia poprostu ..

VizeV ostatni raz wypowiadam się w tym temacie, mam nadzieję, że znasz chociaż troszeczkę, Angielski.

http://www.hdtv.com.pl/forum/philips/53149-ambilight-spectra-1-vs-spectra-2-a.html

czyli jak bys chcial powiedziec ze spectra 2 sobie migaja jak chca a spectra 1 wyswietla po prawej i lewej ten sam kolor?tak tylko dla picu ;)

To nie moje słowa i nie znam się na tym, próbuję wrzucać linki do różnych specjalistycznych źródeł, gdzie możesz porównać opinie i opisy. wiesz, że chcę pomóc jak to zawsze ja, wyrażam postawę, altruistyczną, ale jak nie chcesz to nie wierz w to co tam piszą. 3maj się.

nie no ja wierze absolutnie,Tobie edwardzie zawsze.

Wyczuwam lekką nutę sarkazmu w tym co mówisz ;]

edziu przeciez widze ze chcesz pomoc to i wierze.... za to ze troche nie rozumiales postu nie mam zalu,ja nie szukam wrazen na forum wiec nic nie wyczuwaj w moich slowach bo sa szczere :)

Ok VizeV- Widzę, że może i są jeszcze normalni ludzie na tym (Troll/For)-um. Czyli jest nadzieja, że zaścianek przestanie być kiedyś zaściankiem. Pozdrawiam i 3maj się.

Edvard wbrew pozorom najwieksi trole sa najbardziej normalni ;P wiem bo znam jedna gwiazde forum ktora niestety juz z nami nie chce miec nic wspolnego

Można prosić info (wystarczy mi sam nick) na emaila co by tu brudów nikomu nie robić?

jasiu smietanka

A co konkretnie i kiedy go zabolało? Czy miał jakieś nieprzyjemności represji publicznej z mojej strony na tym forum? Jeżeli miał to musiał mnie najpierw gdzieś tam sprowokować, do działania w tym kierunku, jeśli nie to jak uważa się za osobę "szczerą" to niech mi o tym powie osobiście co tak bardzo go zraziło do mojej osoby.

Edvardzie znowu nie zrozomiales ,tam nie wiem kto go obrazil ale raczej nie Ty ;P

Ja właśnie niedawno kupiłem telewizor z ambilightem i jestem z tego bardzo zadowolony. Efekt działa w ten sposób, że diody led umieszczone po bokach telewizora święca kolorem zgodnym z tym co znajduje się na ekranie. Działa to w nie do końca jasny dla mnie sposób, ale odnosi się wrażenie, że obraz wychodzi poza ramy tv. To jest trochę co innego niż 3d, który ma za zadanie dodać trzeci wymiar, ambiligt daje złudzenie, że powiększa obraz 2d. Poza tym telewizory Philipsa są w innych punktach również mocne. Dobrze gra, dzięki mocnym głośnikom, jeśli masz zamiar korzystać ze smarta to z pewnością będziesz zadowolony, istnieje wiele aplikacji dla telewizorów Philips. Więc ambilight jako wartość dodatnia, a reszta nie gorsza od konkurencji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org