Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tesco, fajnie mają |
Dobrze że i w Łomży będziemy mieli.http://olsztyn.com.pl/wiadomosc,48378,protesty-pracownikow-tesco-maja-skanowac-1500-produktow-na-godzine.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tesco, fajnie mają |
To klienci już nie będą wiedzieli co to kolejki.
|
|
tak o
|
|
Wychodzi na to, że co 1,2 sek sztuka. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Prawie wszędzie markety to obozy pracy. Kaufland - nieraz i nie dwa nie ma przerw, harowka nieadekwatna do zarobków. Tesco następne? Z tego co słyszałem to w biedronce jest nawet ok. I ta sieć najlepiej sie rozwija. Zadowolony pracownik to dobry pracownik co widac po wynikach spółki.
|
|
Ja i tak bym zapieprzał, 300% normy, praca nie jest taka ciężka (wiem coś o tym bo robiłem na takiej kasie i nawet nie potrzebowałem przerwy, stojąc przy tym 8 godzin na nogach) Po co pracodawcy niewydajni pracownicy? Strajkujący powinni liczyć się z tym, że po takim strajku mogą zostać wyj*bani na bruk. Jak się nie podoba im taka robota, to niech śmiało szukają lepszej.
|
|
pierd*lisz Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
uzasadnij ;]
|
|
Ciebie czy Twoją przemadrzałą teorie? Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Mam nadzieję,że pisałeś ten post " z przymrużeniem oka "...;))) Jeśli jednak nie....to masz chlopie duuuży problem;))
|
|
Oczywiście powyższy post skierowany jest do "Edvard18";)
|
|
Brooklyn- Uzasadnij Twoją jakże długą i wyczerpującą wypowiedź, cytuję: Autor: brooklyn (---.elomza.pl) Data: 02-02-13 17:10 pierd*lisz Nie idę do nieba...mam lęk wysokości Felek- Sprecyzuj do kogo pijesz.
|
|
Felek- Jaki ja mam problem? Ja bezproblemowy człowiek jestem. Tylko wyrażam swoje zdanie w tym temacie. Nie wiem o co masz problem, naprawdę. Cała problematyka Twojego problemu opiera się na tym, że szukasz problemów u kogoś innego, często nie potrafiąc stawić czoła swojemu problemowi. Mam rację?
|
|
Edvard18 bóg Cie opuścił? Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Czy ktoś po złożeniu wszystkich dokumentów również został poproszony o stawienie się w punkcie w poniedziałek na 9 ?
|
|
Wychodzi 2,4 produktu na sek a nie 1,2 ostro ***** jak na pomidorach w Holandii pot z dupy cieknie. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
a dostał tam już ktoś prace czy tylko na rozmowy co chwila dzwonią ?
|
|
tak, wiem ze dzis od 9 do 17 byly szkolenia czy cos tam
|
|
No kurde .. Przepraszam, wychodzi 2 sekundy .... Dziś byłem w kauflandzie i widziałem, że te panie robią to chyba szybciej, ja bym tak nie potrafił. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |