Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczeniaki oddam. |
Oddam w dobre ręce słodkie 3 miesięczne szczeniaki, czyste, odrobaczone. tel. 517349773
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczeniaki oddam. |
Kilka zdjęć słodkich piesków. https://plus.google.com/photos/102749319357518329721/albums/5837335401101958753#photos/102749319357518329721/albums/5837335401101958753
|
|
nie ma zdjec,duze male ?
|
|
jaka rasa szczeniaków?
|
|
|
|
Zdjęcia już zamieszczone. :-)
|
|
kundelki
|
|
ale sliczne, na pewno szybko znajdą dom
|
|
ale beda duze czy male?bo wydaje mi sie ze spore a ja do miszkania chce cos mniejszego .
|
|
ale sa sliczne to fakt
|
|
male
|
|
Szczeniaczki są cudne. Wyglądają jak dwa pluszaki. Szkoda, że mój pies nie pozwala mi na wzięcie żadnego. :( Mam nadzieję, że trafią w dobre ręce. Amen.
|
|
Te czekoladowe cudeńko to piesek czy sunia?
|
|
Piesek.
|
|
Fajneeee
|
|
Cudne sa! I takie zadbane, szczesliwe:-) Oby bylo wiecej takich ludzi jak Ty, ktorzy dbaja o swoje zwierzaki. I jeszcze mala prosba do wszystkich - nie fotografujmy zwierzakow z fleszem, bo to ponoc bardzo szkodliwe dla ich wzroku.
|
|
szczeniaki dalej szukaja domu
|
|
Pewnie,że są urocze.Ale gdyby właściciel był odpowiedzialny wysterylizowałby sukę albo przynajmniej by ją upilnował.Ewentualnie uśpiłby ślepy miot. A czy będą potem szczęśliwe to wielka niewiadoma.
|
|
elina wreszcie zgadzam się z Tobą :)
|
|
właściciel będzie im szukał domu kolejny tydzień lub dwa a potem skończą jak większość w schronisku i tyle z ich szczęśliwych dni; świat zza krat to im zapewni i odetchnie z ulgą, że pozbył się kłopotu kolego masz sukę to wysterylizuj ją, bo widzisz, że nie tak łatwo znaleźć dom szczeniakom
|
|
tereska zapewniam cie ze jak bendzie trzeba to bende im szukal domu i pol roku a do schroniska nie oddam elina masz racje trzeba bylo wysterlizowac tylko ze ich matka tez znajda ma 10a podworka milo byc dobrze ogrodzone ale na psy niema rady przegryzly siatke.a uspac szkoda caly czas liczymy ze znajda dobry dom
|
|
Tomek1971 mam nadzieję,że wysterylizujesz.Zrób ogłoszenia na tablicy.pl, gumtree na Warszawę,białystokonline. Jak piesek komuś przypadnie do serca to z innego miasta po niego przyjedzie. Można dać jeszcze na Ostrołękę, Olsztyn.
|
|
Cześć. Ja może byłbym zainteresowany. Duże te psiaki będą? Do mieszkania nie mogę wziąć dużego. ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |