Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SPOTKANIE FORUMOWICZÓW |
Ze wzgledu na to ze w poprzednią sobote nasze spotkanie nie dokonca się udało ( bardzo mała liczba osob, ale i tak było miło) To proponuje spotkać sie w tą sobote , tez o 19 ale moze w Jamie? Co wy na to? Ktoś z was by przyszedł? ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SPOTKANIE FORUMOWICZÓW |
Hmmm pijana powietrzem myslisz ze to wypali?? ;>
|
|
Mam taką nadzieje :D ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Myślę, że tak :) W minioną sobotę były 4 osoby :) Więc teraz może zbierze się więcej :) Patrze pijana że rządzisz na forum :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Makmarc wcale nie rządze na forum. Poprostu chce was poznac :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Pijana!!Coś Ty, jak przyjda to bedzie dopiero rozczarowanie-paru gnojków z liceum pare starych pryków i Ty jako gwiazda .Hehehe!Nawet nie bedzie sie z kim napic gorzałki.Jedni i drudzy nie moga tyle ze inne powody zakazow. Pozdrawiam ale nie przyjde.
|
|
Ja z chęcią bym się na to spotkanie pisała, ale niestety mam zjazd na uczelni=( Ale duchem będę z Wami=) Pozdrawiam. I udanego wieczoru życzę=)
|
|
no no jak jakis z forumowiczów dotrzyma mi towarzystwa przez ten sobotni wieczór to mogę się wybrać:)) Lady Isztar
|
|
PIJANA.... JA JAK NAJBARDZIEJ, TYLKO MAMY PROBLEM OD 20 SĄ REZERWACJE I JUZ NIE MA WOLNYCH STOLICZKÓW. TO JEST SOBOTA W YAMIE. NO I WEŹ JESZCZE POD UWAGĘ TO ŻE WIĘKSZOŚĆ NA TYM FORUM TO MAŁOLACI. I NIE SĄDZE ŻEBY KTOŚ ICH TAM WPUŚCIŁ. I BARDZO DOBRZE .
|
|
a ja tam przyjde i was wszystkich na p erdole...tzn rozumu naucze i sie wez,miecie wkoncu za robote holessssa !!!!!!!!!!!!!! zeklem !!!!
|
|
Mi sie wydaje ze Loko ma racje.Powiedzmy takiego Ptysia nie wpuszcza,a on byłby gościem wieczoru....
|
|
bardzo interesuje mnie historia powstania twojego nick name :P "pijana powietrzem" :P Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Chciałbym dotrzeć, ale w sobote jest mecz. Po dordze ze stadionu do domu dużo barów - wszystko może się zdarzyć :]
|
|
Przypuszczam, ze inspiracji nalezy szukac w nazwie jednego z rodzimych skladow hip-hopowych (pijani powietrzem). Wiec historia moze byc niewielka. Ale moge sie mylic, jak zawsze. Co do spotkania to z checia na takowe bym sie udal, najchetniej w trakcie dluzszego weekendu swiatecznego. ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
Zovo wg mnie właśnie teraz mylisz się twierdząc że się mylisz. A historia nicka Magdy jest na razie nieznana. Mówię "na razie" bo myślę że nam opowie... :) ________ Malachit
|
|
Malachit: >Zovo wg mnie właśnie teraz mylisz się twierdząc że się mylisz. Dwie sprawy: 1: Twierdze ze sie moge mylic a nie ze sie myle. :P 2: To byla ironia. ;) Poczekamy. ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
No wiem przecież :) ________ Malachit
|
|
Zovo, W/g mnie wyraziłeś się nieściśle.. Wypowiedź: "Ale moge sie mylic, jak zawsze." zawiera w sobie ryzyko, że zostaniesz zrozumiany dwojako: 1). że twierdzisz, iż możesz się mylić, jak zawsze i w każdej sytuacji mylić może się człowiek, który ze swej natury jest istotą niedoskonałą.. 2). że twierdzisz, iż możesz się mylić, jak zawsze, albowiem Zovo zwykł mylić SIĘ...:)) W kontekście tego drugiego rozumiem wypowiedź Malachita, który stwierdził, że się mylisz, twierdząc, że zawsze się mylisz. Czy nie tak zrozumiałeś wypowiedź Zovo, Malachit?? ;)
|
|
Ehh.. ta polszczyzna...
|
|
Wybieracie takie miejsca gdzie mnie niewpuszczą a chcecie żebym przyszedł
|
|
Powiedz więc Ptysiu, gdzie Ciebie wpuszczą ?. Od razu powiem iż maliny odpadają, bo za zimno jeszcze :) ________ Malachit
|
|
w takim razie jama odpada :P pozostaje nam wybrac inny lokal :) czekam na propozycje, ja sie dostosuje do wiekszosci. ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
spotkanie w plenerze... a co do ptysia..ciezko bedzie znaleść lokal zeby mogł wejsc spokojnie i zeby takie spotkanie mogło się odbyć w ciekawej atmosferze . ewentualnie 54 lub Rzymianka
|
|
to moze ze wzg na Ptysia, spotkamy sie w pizzerii? ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
a moze by zorganizowali ognisko to mobilni terz sie znajdą
|
|
a jak ognisko to gdzie? ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
w pizdzie !!!!!!!!! :D najlepiej w lasku jednaczeskim tam jakas akcja kiedys byla ze ochroniarzy spalowali :D bueheheheheh leszzcze.albo wescie sie usadowcie na rondzie zeby kazdy przejezdny zobaczyl jakie zjeby w lomzy mieszkaja !!!!!!!!! yo !!!!!!
|
|
ognisko ? Super pomysł :)
|
|
.....a może Tcheslav Pub ? ________ Malachit
|
|
Mam prośbę, mianowicie, nie piszcie kogo z Was nie będzie bo: bla, bla, bla. To nie cenzura, ale niech napiszą te osoby które będą. W plenerze może być, ale wtedy trza się nieco wcześniej zorganizować (a jest piątek godz. 18). Wiecie!: ile osób, gdzie i jakieś kiełbaski, browar czy cuś mocniejszego, dojazd itp. Więc w grę wchodzi albo Rzymianka albo Tcheslav, jak na tę porę of koz. ________ Malachit
|
|
W takim razie skoro nikt nie moze sie na nic zdecydowac, to powiem w ten sposob... czekam na was o 19 w pizzerii "chilli pizza' na ulicy dlugiej (nad rossmanem) tam jest w miare cieplo , mają dobrą kawe i herbatke no i wpuszczą Ptysia :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Coś mi się zdaje Magdo że będzie ten sam skład co tydzień temu. Co za ludzie ?, najpierw tak głośno krzyczą że oni to by łoj!!, a jak co do czego to nikogo !. ________ Malachit
|
|
termin nie pasuje bo pewnie chetnie bym sie skusił was poznac
|
|
akurat po meczu zajrze ;)
|
|
co wy byscie chcieli zeby zaraz tłumy ludu wam tam peztszly?proste ze kazdy woli isc sobie bobawic sie ze znajomymi niz zapoznawac sie z resztą forum nie? nie no ptysiu jest wyjątkiem bo on nie ma woich znajomych wiec musi kogos poznac
|
|
stasieq a co cie obchodzi Ptysiu? Nie powinno cie interesowac to czy on ma znajomych czy nie. ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |