Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
syrop klonowy... |
Gdzie w Łomży dostanę syrop klonowy? W polo nie ma, w kauflandzie nie ma, w stokrotce też nie.....wiecie może..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: syrop klonowy... |
W łomży raczej nigdzie... Najprędzej TESCO zambrówmaniaxxx napisał(a):
|
|
W Łomży nie długo będzie Tesco - poczekam w takim razie ;) No chyba że ktoś gdzieś go widział w jakimś sklepiku..
|
|
W kauflandie jest na polce z "nutellami"
|
|
W "czterech porach roku" (Al. Piłsudskiego) na stoisku z kawą. Pozdrawiam.
|
|
Ale ja byłam nie dawno i mi pani tam pracująca powiedziała ze nie ma....w takim razie sprawdzę osobiście przy "nutellach", dzięki ;)
|
|
A do czego go używasz? Kawa?
|
|
syrop widziałem w Rossmanie i w Stokrotce w Galerii @chromax mozna nim polać lody,naleśniki lub racuszki DiDi
|
|
Zapytaj w warzywniaczku na Starym Rynku koło Gabs Foto . Tam mają różne rzeczy, których w marketach nie znajdziesz. Zdziwiłam się, że nawet orzeszki piniowe, których nigdzie w Łomży nie widziałam.
|
|
też kupuje w kauflandzie, stoji przy nutellach, ale ostatnio nie było chyba z miesiąc...
|
|
Rossman na 100 % :] Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Dzięki ! ;)
|
|
Ja znalazłam w stokrotce i w kauflandzie:) W kauflandzie przy nutellach a w stokrotce jak wchodzisz to drugi rząd na samym końcu koło pieczywa:)
|
|
w kauflandzie nie ma, w stokrotce tez nie i w dwóch rozzmanach też nie :((((( chyba pozostaje mi się wybrać jeszcze : - do "czterech pór roku" (Al. Piłsudskiego) na stoisku z kawą - do warzywniaczka na Starym Rynku koło Gabs Foto
|
|
jest w sklepie na ciepłej: http://www.tuekosklep.pl/pl/p/Syrop-klonowy-BIO-250-ml/303 a tak w ogóle to lepszy jest syrop z agawy: http://www.tuekosklep.pl/pl/p/Syrop-z-agawy-BIO-330g-239ml/308
|
|
Szarłatowa Spiżarnia na Wyszyńskiego. 250 ml ok 30 zł. Tańszy jest syrop z agawy i ma takie samo zastosowani. do kupienia w Rossmanie w galerii - 500 ml kosztuje 20zł. "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |