niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaczarowanie...

Takich tematow byly tu 100 ale dodam jeszcze do kolekcji kolejny.
Wyglada to moze smiesznie i banalnie ale spotkalem dzis pewna dziewczyne, ktora mnie zaintrygowala. Chcialem do nie jej podejsc ale sytuacja byla taka, ze nie bylem sam. Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo.

Moj post kieruje do tej konkretnej osoby. Byla godz 14 z minutami widzielem Cie blisko dworca obok chinskiego centrum. Mialas czarne dlugie wlosy i siatke z zakupami w dloni.
Niezmiernie milo bylo by zebys sie do mnie odezwala.

pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaczarowanie...

I czego oczekujesz ?

byc moze to przeczyta. jak bedzie zainteresowana to odezwie sie.
uwazam, ze warto kruszyc kopie bo dziewczyna byla naprawde interesujaca :)

Pewnie chodziło o zawartość siatki z zakupami ;]

Człowieku myślisz, że jakaś osoba to przeczyta i uzna Cię za normalnego ?

edwardzie no comment :)

a miala bluze JP ?

---------------------------------------------

Maybe commition suicide? ;]

lomzyniak czytaj ze zrozumieniem jw. jesli nie masz pojecia swoje bezcenne wypowiedzi trzymaj wylacznie na wlasny uzytek i nie zasmiecaj mojego postu.

Ach lowelasek, na jedną nockę, jak ja lubię takich gości co to jaj nie mają, żeby podejść i zapytać o numer czy zwyczajnie zagadać.

're desperado. ne bouge pas me edziu

Twój łamany francuski jakoś mnie nie rusza ;P

sluchaj koleszko nie bede z tooba tu dyskutowal bo tobie zalezy na zwyklej prowokacji.
cieszy mnie to, ze sa tu sami cwaniacy z jajami, ze zawsze maja mozliwosc poderwania dziewczyny, ktora im sie podoba.
wam dziekuje za wasze bezcenne spostrzezenia.
milego wieczoru i dalszych przychylnych wiatrow...

na pewno tylko jedną siatkę z zakupami miała?

bo ja też po 14 tamtędy przechodziłam, ale 2 reklamówy z zakupami do domu targałam!

cichociemny :)
Jak dawno cię nie było :)
Życzę powodzenia w poszukiwaniach przyjacielu :)

ciemnycichy- Bo w życiu musisz mieć Grande Cojones Amigo.

Witaj marudo nieoceniony druhu :)

kto nie próbuje i nie ryzykuje ;)

Powodzonka...

cichy zawsze warto pytać a moze akurat się odezwie :)
Nie wracaj uwagi na gimbownię i ich złośliwości :)

Ferie maja to muszą się i czymś zająć :)

hej Omania :)

moze to przeczyta...

masz racje cos w tym jest :)

Gimbownia to zakłada takie tematy na tym forum ;]

Moje osobiste zdanie jest takie :)

Gimki sami nie podejdą i nie zapytają ale innym radzą jak by to oni nie postapili :)

A ty z tego co piszesz nie mogłeś poprostu podejśc , tak czasami bywa w zyciu :)
Ale nadzieja pozostaje i trzymam za ciebie kciuki :)

a ta dziewczyna chociaz spojrzala na Ciebie? jakis chociaz wzrokowy kontakt byl? bo moze to wlasnie czyta a nie wie ze o nia chodzi, moze powiedz cos o ubraniu, jakies inne zapamietane cechy?

Edziu

sorry za zlośliwośc ale twoje tematy też nie zawsze sa mądre, tak jak i moje zresztą :)

Ale różnica pomiędzy nami jest taka, że ja durne tematy zakąłdam z nudów a ty dlatego że chcesz błysnąc :)

Edvard, lepszy jego łamany francuski niż Twój angielski... Btw. nie znam francuskiego, więc być może jednak okazał się lepszy niż twój angielski?
Chcesz być prekursorem nowego Esperanto?
W słowniku języka angielskiego nie ma słowa 'commition'. :)

A w ogóle to siedzisz i trolujesz tutaj a chłopak przynajmniej robi coś w tym kierunku żeby ją znaleźć.

Nic do Ciebie nie mam ale jak możesz kogoś krytykować podczas gdy sam nie jesteś perfekcyjny?

"I see humans but no humanity." Banksy

To ja może zacytuję tu pewnego zezowatego zgredzika pod 50 co żadna go nie chce i po night clubach jeździć musi

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 16-01-13 12:57

Ja tam bym przygarnął jakąś zdrową 30tkę ,
nie musi być z rodowodem,
byle by za darmo i bez zobowiązań.

Widzisz jak to jest. Mądry zawsze zrozumie a głupiec będzie się śmiał.

Rozumiem sytuacje. szanse sa znikome ale noz widelec czasem zaglada ona na te forum.

BTW: może i mój Angielski nie jest do końca perfekcyjny, ale nie ma ludzi idealnych, każdy ma jakieś wady i zalety, moją największą wadą jest szczerość.

na pewno spojrzala sie na mnie. jestem tego pewien.
Faktycznie podalem malo szczegolow na jej temat. dziewczyna dosc wysoka ok 170 cm, szczupla. miala na sobie czarna kurtke lub krotki plaszcz i niebieskie jeansy.

Chłopie, wiesz ile ludzi na mnie się patrzy jak idę ulicą? Jedni atrakcyjni jak cholera inni mniej i jakoś o to wielkiego krzyku nie robię. Bo i po co? Jak bym chciał to bym podszedł i zagadał, tyle że nie potrzebuję dodatkowych "przygód". Kobieta w domu mi wystarcza.

Edek,jak nie rozumiesz to się nie wypowiadaj.Ciebie nikt nie pyta jak byś zrobił także zachowaj to dla siebie.

Edziu :)
Albo jesteś tak atrakcyjny albo masz dziwaczny wygląd :)

Obstawiam to drugie :)

Bo przy pierwszym, to byś nie spędzał na forum tyle czasu tylko zajął się zupełnie czymś innym :)

No ale bez urazy edziu, bo być może mam zły tok rozumowania w twoim przypadku :)

Maruder- jedni mówią, że jestem dziwakiem, inni że jestem w porządku gościem, to kwestia gustów i guścików, czy jestem atrakcyjny to nie mnie to oceniać, od tego są kobiety, moją Asia mówi mi że jej się podobam to mi wystarcza.

To może twoja Asia nie dowidzi lub ma inna, podobna ułomnośc :)

Ale to nie moja sprawa tylko jej :)

Widziałem cię Edziu na Legionów i powiem ci że zdziwiłem się Asi co ona w tobie widzi , no ale nie mnie oceniac twój wygląd :)

Często tam jestem więc dużo osób mnie widzi, zresztą nie tylko tam, żadnej ułomności nie mam, tak samo jak i ona zresztą, aj maruder coś mi się zdaje, że zwyczajnie ktoś jest zazdrosny, że ja mogę, a on nie ;] więc nie marudź ;]

Bądź Edziu o moją zazdrość spokojny :)
Kiedy ja mogłem i obracałem to jeszcze skakałeś z jednego na drugie :)

Więc nie chwal się tym czego nie potrafisz za bardzo :)

Skąd wiesz, że nie potrafię? Sprawdzałeś to jakoś? Czy z plotek ludzi, którzy na dobrą sprawę nawet ze mną w życiu nie gadali? A może potrafię i to nie tylko namiętnie ale i długo i dobrze?

Skończ te swoje głupie gadki bo tu chłopak o dziewczyne pyta a nie o twoje wymyslone przezycia :):)

Ehhh marzycielu marzycielu :):)

No ale za marzenia nie każa pierdzieć w pasiaki, więc marz sobie do woli :):)

A ja tymczasem zajme się czym innym , tylko proszę cię marz w innym temacie a nie w tym :)

Czyli tak jak myślałem, ktoś jest zazdrosny i próbuje mnie zmanipulować, że to niby ja marzę, ech staruszku, zazdrość Cie po prostu żre, że już nie staje Ci tak pała jak wtedy kiedy byłeś w moim wieku i nie możesz zadowolić żadnej kobiety ;]

Edziu :)
Miałem cię za zwykłego dziwaka do tej pory, ale okazuje się że jestes zwyczajnym wulgarnym prostakiem :)

Twój w moim wieku napewno będzie nadawał się tylko na ryby :)

A ja póki co, to jeszcze narazie na brak atrakcji nie narzekam i predko narzekał nie będe :)

A co do pały to od razu widac że masz kompleks malutkiego pisiorka :):)
I z czym ty do ludzi męski ułomku się wychylasz?

No sam powiedz z czym ??

Ja tam kompleksów na ten temat nie mam i nigdy nie miałem. BTW. Z czym się do ludzi wychylam? Nie wychylam się. Po prostu, to jest forum tutaj każdy może wyrazić swoje opinie, jedne będą przychylne, inne diametralnie mogą się od nich różnić, nie linczuj ludzi za to, że mają alternatywny styl i alternatywne myślenie, zupełnie inne do Twojego, wychowanego na prl-owskiej propagandzie. Nie linczuj ludzi za to, że mimo 2x mniejszej ilości lat na karku, mogą okazać się bardziej rozsądni od Ciebie, w końcu nie linczuj ludzi za to, że chcą się podzielić tutaj swoim ciekawym pomysłem, często ciekawymi przemyśleniami, czy po prostu pokazać coś godnego uwagi, czego młodzież JP nawet nie zna a starsi zapomnieli albo też przeszło obok nich głośnym echem.

a nie byłeś przypadkiem wcześniej w biedronce ze swoim kolegą?

niestety to nie bylem ja.

cichociemny chwalisz że masz chjajs najwidoczniej waluto nie potrafisz zaimponować oczarować Kobity ////////// ciamajda z Ciebie

s.w.a.g

nie znasz mnie wiec ne wyrazaj takich opinii, ktore sa denne. nie chwale sie pieniedzmi po prostu je mam bo ciezko na nie pracowalem. czytaj na przyszlosc ze zrozumieniem tekst powyzej jesli chcesz czyms madrym sie podzielic tu na forum.

cichociemny ja biorę życie jakie jest nie użalam się nad sobą żebyś miał pojęcie i wiedzę to byś nie zamieścił takiego postu ja wiem kto czyta te forum a ty wiesz?????

co ty mozesz wiedziec... mylisz pojecia. wiem kto moze to czytac ale jest tu pare i porzadnych osob wiec nie generalizuj. przeczytaj jeszcze raz 3 zdanie moje postu a juz innym razem zapraszam do dalszej dyskusji :)

dobranoc

a tak na marginesie, Andy C to nie przypadkiem nie jedna i nie ta sama osoba co ty?

Autor: s.w.a.g (---.kolno.vectranet.pl)
Data: 01-02-13 22:08

cichociemny chwalisz że masz chjajs najwidoczniej waluto nie potrafisz zaimponować oczarować Kobity ////////// ciamajda z Ciebie

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

AndyC, 7angelfree , Maniek a traz s.w.a.g:)

Czy ty głupku nie potrafisz wybrac sobie normalnego nicka żeby nikt cie nie rozpoznał ?

Czy jestes na to za głupi żeby pisć incognito :):):)

taki to człowiek zbójujący,taki Janosik

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

..ciemne włosy za ramiona..? :) 172cm wzrostu, siatka wypchana łachami ze szmeteksu...? :D "skórzane" legginsy? To ja !!! ;P

cichociemny green ok nie znam jej .. a mam do niej ogromny szacunek za to że nie ściemnia jak twe koleżanki w realu... to ty musisz tyłek lizać marudzie nie ja..

: Edvard18 hehe dziadka marudy nie znasz eszce;]

Zielonooka

jestem pewien, ze to nie bylas Ty ;)

Andy vel s.w.a.g etc.

Naprawde jestes desperatem. nie zasmiecaj mojego tematu. Nikomu sie nie podlizuje. Z niektorymi forumowiczami jestem w dobrej komitywie a Ty gosciu masz z tym ewidentnie problem. powiem ci szczerze na przykladzie tego forum. brakuje ci tozsamosci. zmieniasz tylko caly czas nicki. kim ty jestes by mnie oceniac. te ostatnie zdanie to juz czysta retoryka. bede niezmiernie szczesliwy jak nie udzielisz mi odp. ;)

nie jestem zawistny. pozdro i mimo wszystko zycze powodzenia :)

cichociemny:)

Szkoda zachodu:)

To cos i tak nie zrozumie tego co napisałeś :)

CiemnyCichy- Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale na przyszłość życzę Ci więcej jaj w kontaktach z kobietami co byś nie musiał więcej robić takich tematów jak ten. Pamiętaj, kobitki nie gryzą, co najwyżej mogą Ci dać kosza czy wyśmiać. Nawet jeśli tak się stanie to nie trać determinacji i może znajdziesz kiedyś tą najpiękniejszą. Ave i salut.

cichociemny hahahha ja nie szukam panny na gwałt przez neta a ty tak:)))))))

SWAG bo ty gwałcisz co najwyżej psa, ewentualnie facetów na Twoim poziomie ;]

O Ku*wa ale pojechałem, jak to teraz przeczytałem to zaplułem monitor ze śmiechu ;]

Maruda :)

nadzieja umiera ostatnia ;)
moze jeszcze kiedys podazy to wlasciwa droga :)

Edek

okolicznosci w owym przypadku nie byly tak klarowne jak ci sie to wydaje. mimo wszystko dzieki. strzalka.

Andy nie szukasz bo 24 h na dobe siedzisz przed monitorem :)

cichociemny to ty musisz podlizywać marudzie oj chyba za stary jest na cie co????? no i szukać panny przez neta porażka nie uważasz:))))

cichociemny nie poniżaj się bo maruda siedzi tu od dziesięcioleci a jak pójdziesz w nim w parze to tak samo utkniesz tu na wieki:))))))

Hahahahaha o ku*wa, Edziu kobieta w domu Ci wystarcza? Człowieku z wielkimi jajami! Rok urodzenia -1991, koper pod nosem, zdaje się kilka dni temu miałeś urodziny i malinowe piwko nie do końca wywietrzało Ci z główki. Kogo Ty udajesz na forum? Geniusz z sześcioma językami, szkoda że tylko na FB, taki sam kozak jak i tutaj, cwaniak w necie pi*da w świecie :)

Zenit ale dałeś panu po bandzie;000000000000 Maruda dziwko neska wklej moje foto pederasto poraz kolejny dziuwko meska.....

Zenit-Co Ty możesz o mnie wiedzieć, kim jestem i co robię? Nawet ze mną nie gadałeś na żywo, więc swoje z d*py wyjęte domysły na mój temat możesz wsadzić sobie głęboko tam skąd je wyjąłeś ;]

Maruda : ***** męska ja nie jestem cwelu tobą bo mi do renty brakuje tyle ile k.. do renty to twoje koleżanki ogłaszają się jako wolne cwelu ********\0000000 p

Edzio wymielesz ***** męska;0000

Major Look – No Hope City jrotko i rzeczowo pesaly Lomżynske

http://drumandbass.de/page/2/

Edvard18 masz ******** w ryj

http://www.youtube.com/watch?v=YIcMolthnX0

Edvard18 atak na koniec wsiowy tłoku

http://www.youtube.com/watch?v=s8GvLKTsTuI

cichociemny: a ty maruda twórzcie parę o tej samej godzinie się logujecie to zapewne nie jest zbieg okoliczności:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Fagas- Ciskasz się jak dziecko z zerówki, któremu ktoś zaje*ał cukierki i że niby te klipy co tu zamieściłeś mają mnie atakować? Oj chłopie zajmij się własnym życiem, a zobaczysz, że lepiej na tym wyjdziesz niż snując domysły na mój temat, wisi mi to czy ktoś ma mojego FB czy nie ma, czy ktoś wie jak wyglądam czy nie wie, zazdrościsz? To zazdrość mi dalej zamiast coś z tym zrobić i dążyć do tego, żeby to inni Tobie zazdrościli czegoś. Moja rada na przyszłość w linku ;]

http://www.youtube.com/watch?v=20BBZBidjI4

Edvard18 eeee ***.. wcale tobie nic nie wisi bo pederasto odp na me posty:_ hu...jku:))))

Edvard18 burku łomżyński moja panny by ci wej bala z milochęcio w latare gnojku"______

Edvard18 nie uważasz tego jakbyś z kopyta dostał od mojej znajomej za żenujące :)))))

Edziu po jakiego grzyba wpie*dalasz się w temat o kobietach, skoro zapewne w życiu nawet nie zamoczyłeś a bredzisz, że kobieta w domu Ci wystarcza. Jaka kobieta w domu? Mama? Nie muszę Cię znać, wystarczy że skojarzyłem kilka faktów i widzę, że masz coś nie tak pod czaszką. Autor postu miał okazje, nie wykorzystał, trudno. Może akurat mu się uda, a Ty bredzisz o tym, że trzeba mieć jaja. Ku*wa, kto to mówi, przytoczyłbym jeszcze kilka faktów, a wtedy zapewne zniknąłbyś z forum ale godność i kultura mi na to nie pozwala, więc przemyśl następnym razem zanim zaczniesz bredzić o rzeczach na temat których nie masz pojęcia.

Zenit, może masz ochotę o tym co tu napisałeś przy piwku i poznać mnie i moją kobietę osobiście? Uwierz zmienił byś zdanie diametralnie. Nie wątpię że nawet nawiązałaby się luźna gadka merytoryczna na jakiś głębszy temat, jak chcesz to nawet na taki, który nawet tu poruszałem.

Zenit, może masz ochotę o tym co tu napisałeś przy piwku pogadać i poznać mnie i moją kobietę osobiście? Uwierz zmienił byś zdanie diametralnie. Nie wątpię że nawet nawiązałaby się luźna gadka merytoryczna na jakiś głębszy temat, jak chcesz to nawet na taki, który nawet tu poruszałem.

"Uwielbiam" możliwość edycji postów na tym forum.

Edvard1pedzio takimi samymi metodami jak ty zezowaty maruda kiedyś walczyła sb i ubecja z księżmi takie same taktyki stosowali żeby skompromitować księży wiec swe głodne kawałki zachowaj dla swej lubej gimbusie obszczy murku:))))

Autor: CXRSa1 (---.ovh.net)
Data: 30-11-12 13:14

CXRSa1 zdechnie za pedofilie w pierdlu umrze smierco tragiczna cwel z Konarzyc.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

No i jego życzeniu stało się zadośc :)

Sam sobie przepowiedział przyszłośc :):)

Ciekawe kiedy przyjdzie kolej na s.w.a.g:):) Pewnie też niedługo :)

maruda hahahhahhahha stary matołku siedzisz tu od xxx czasu pedalku załóż znowu konto na 4lomża i napisz """ szedłem za dwiema blondynkami tylko nie miałem odwagi do nich podejść" hahaha stary matoł jakoś twe koleżanki nie były poruszone twym pedalskim tekstem:))))

Sfagas, a te "koleżanki" nie wyglądały przypadkiem tak jak na zdjęciu, w tym artykule?

http://www.gadu-gadu.pl/pakistan-ma-trzecia-plec

Autor: 7angelfree (217.98.4.---)
Data: 06-12-10 09:44

Mój pra dziadek mistrzostwa wojewodzkie wygral wrzucie bronami przez stodole a ty tylko kamieniami potrafisz rzucac i to jak z toisz z kolegami bo boisz sie ze jak wyjda z golfa to ci morde obija. Poczekaj przyjade tylko z 5 golfami to ten kamien polkniesz. Od chamiasz sie na tym forum czy masz kompleksy. Siedzisz przed kompem wpiepszasz kaszanke z biedronki. Bo to swojskiej bys nie zjad bo ze wsi bys sie otrul. A chyba w tej kaszance z biedronki byl kawal ogona szczura bo sie n....les strychniny. Jeszcze nie padles mozg juz dawno przestal ci funkcjonowac . Masz wrzody na zoladku uwazaj jak beda ci robic gastroskopie zapytaj sie pielegniarki czy ona jest ze wsi czy z miasta.

Autor: CXRSa1 (---.ovh.net)
Data: 31-12-12 15:12

zezowate szczęscie moja suka dziś dupy daje za darmo a córa lubi na być dymana na dwa baty . Przyłączysz się do tej orgii/????

Autor: Protagoras (---.elpos.net)
Data: 26-03-11 11:59

7angelfree się do mnie przyczepił i nie chce się odczepić !!!! Ratunku!!! co mam zrobić? Może wodą go polać?

Jak tylko mnie zobaczy zaraz przybiega do mojej nogawki.
Poradźcie proszę co mam zrobić.

Może ten temat mu zostawię i niech się onanizuje tutaj. Tyle, że go chyba podnieca moja obecność, bo zawsze leci za mną jak ten piesek.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

A tu jego niezwykle urokliwa riposta:):):)
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Autor: 7angelfree (217.98.4.---)
Data: 26-03-11 12:18

Protagoras wiadomo głodnemu chleb ile myśli plemników utopiłeś w kibelku.

Myłeś w bidecie ręce bo koledzy w gimnazjum powiedzieli że to umywalka.

znalazłem na forum bardzo ciekawy temat:):)

http://www.meblejablonski.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=433979&t=433979

Same ciekawostki dziś wynajduję :)

http://www.meblejablonski.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=433979&t=433979

Poprawka bo mała pomyłka nastapiła:)

http://www.zznwz.hi.pl/forum/read.php?f=2&i=446493&t=446420&v=t

Miła przyjaciół rozmowa:)

Autor: Andy C (---.net)
Data: 24-08-11 00:43

zezowate szczęscie co tam u Ciebie słychać?

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 24-08-11 15:08

Andy C

dziękuję, jakoś się wjedzie nie najgorzej ,

a co to za psi kuta.s ten - Andy cֹ - co Ci brużdzi i podszywa się pod Ciebie ?

a - Andy B - to co jakiś klon ?

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Autor: Andy C (---.net)
Data: 24-08-11 16:36

zezowate szczęscie
no podszywa się to ten 4 krop i serducho (czyli ten co miał serce w niebieskim kolorze zamiast nicka) Andy B, Andy D co kiedyś kogoś tam straszył to zemsta PiS u na moje posty za***ł mi hasło na forum nie mogłem wejść .

Prezes go chyba wynajął wolny kraj a ścigają za poglądy polityczne;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org