Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam dziewczyny |
poszukuję dziewczyne która w pon. 28.01.13 stała na przystanku ul.rycerska czarna niewysoka proste włosy ubrana była w leginsy i jasną kurtkę. Miała ze sobą mała brązową torebkę. jeżeli ją znacie prosze o info Ważne . Jp dawid jp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam dziewczyny |
haha jp napewno sie odezwie
|
|
myślę, że będzie się bała Dawida jp, dres i te sprawy :D
|
|
Pewnie chciał buchnąć jej tą torebkę i nie zdążył :p
|
|
Torebkę to znamy. pusta była
|
|
nie twoja liga chłopie więc daruj sobie i nierób z siebie pośmiewiska na forum
|
|
elfik napisał(a): > nie twoja liga chłopie więc daruj sobie i nierób z siebie > pośmiewiska na forum a co moze twoja liga?? dawid jp
|
|
JP 100% wiecej sie boje ---------------------------------------------
|
|
Nooooo :) Mi to aż nogawy się zatrzęsły :):)
|
|
|
edziu 18 , nie musisz się tu wszystkim chwalić swoją orientacją trudno , jesteś jaki jesteś uważaj tylko by nie nadwyrężyć sobie kichy stolcowej !
|
|
Wejdź w linka, zrozumiesz co chciałem przekazać ;]
|
|
Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 29-01-13 17:12 A ten skrót JP to czasem nie jest "Jestem Pedałem"? _________________________________________________ JP edziu , jesteś pedałem ? sorry , to rozumie się samo przez się ŻE TAK no, nie żebym miał coś przeciw takim ciotą jak ty edziu 18 , ale zawsze dobrze wiedzieć gdzie i jak się ustawić ważne by nie tyłem do ciebie , no chyba że ty jesteś odbierającym , raczej tak !
|
|
Zezowaty,czemu zmieniłeś nick?
|
|
jp naaaaaaaa 52 % bo troche sie boje jednak...
|
|
dzisiejsza muzyka hiphop, wyżera ludziom mózgi
|
|
Ale to trzeba mieć mózg zryty, żeby tak się na forum podpisać... Nikt Ci nie pomoże, no chyba że jakieś inne JP
|
|
RPK RPK JOŁ JOŁ JP JP JARAJMY NARKOTYKI, CIESZMY SIE, ZIOMKUJMY, RAPUJMY, FRISTAJLUJMY, CPAJMY
|
|
Wystarczy że spłodzi się taki jeden, zakazi debilizmem drugiego i drogą kropelkową dalej idzie
|
|
Jedyne prawdziwe "JP" to było pokolenie "JP2" pozdro dla wszystkich katolików od ateisty bo szacunek dla tego człowieka się należy, za to co zrobił wówczas dla Polski pod bolszewickim zaborem i jak próbował jeszcze ratować napiętą sytuację na tle religijnym na świecie. Zawsze szukał porozumienia z przedstawicielami innych wiar, głównie po to żeby zapobiec kolejnym Jihadom. Tylko o tym się nie mówi. Drodzy "katolicy" pamięta ktoś z was jeszcze tego człowieka?
|
|
ręce opadają :O
|
|
Dobrze, że nie cycki ;]
|
|
pokolenie JP2 w swoich wypowiedziach a w codzienności wychodzi wychowanie w zasadach JP ---------------------------------------------
|
|
To wszystko przez pewną bardzo "Mądrą" ustawę czy jakiś tam program "zero tolerancji" czy jakoś tak. Słyszał ktoś o tym? http://pl.wikipedia.org/wiki/Zero_tolerancji_dla_przemocy_w_szkole Gówniarze za dużo sobie pozwalali i myśleli, że mogą wszystko bo nikt nie mógł ich skarcić za swoje wybryki, co nie nauczyło ich myśleć konsekwentnie, a wystarczyło tylko kilka razy przypierniczyć w du*ę i może by coś z nich wyrosło, a nie drechole pijący pod blokiem browara, krzyczący hasła "CHWDP" i słuchający JP czy innych RPK co robią gimbusom kisiel z mózgu. Takie gimbusy na widok policji spierd*lają gdzie pieprz rośnie i idą pięknie nóżka przy nóżce.
|
|
Rapuje sobie taki bonus jakie to on ma życie, pali jointy, ma jakieś zasady i sieje rozpierduche z lumpami w WWA i po co to komu słuchać?
|
|
DOSZŁAM DO WNIOSKU ŻE LUDZIE TO PODŁE ZWIERZĘTA KTÓRZY KRYTYKUJĄ INNYCH NIE WIDZĄC SIEBIE CHŁOPAK POPROSTU KOGOŚ SZUKA A WY ZA NAZWĘ W SUMIĘ DWIE LITERY ALFABETU WCHODZICIE I KRYTYKUJECIE A TAK W KONTEKŚCIE DO JP TO HASŁO KTÓRE SIĘ ROZNIOSŁO OGÓLNIE GRUPA NAZYWA SIĘ ?-FIRMA-KRK- A NIE ŻADNE RPK JAK TO PISZĘ ARABSKI Z WŁASNEJ OCENY ICH TWÓRCZOŚCI CZĘŚCIEJ MÓWIĄ O POLSCE,NASZYM PRAWU,ZJEDNOCZENIU POLAKÓW NIŻ JAKIŚ NARKOTYKACH ZRESZTO KAŻDY SKŁAD HIP-HOP MA PIOSENKI O TREŚCI NARKOMANI WIDOCZNIE DUŻO TAKICH LUDZI JEST OGÓLNIE CHŁOPAKI W TYCH PRZEKAZACH RACZEJ MÓWIĄ O TYM JAK JEST WŚRUD LUDZI TERAZ PATRZĄC NA PRYZMAT PRZESZŁOŚCI I JACY LUDZIE WTEDY BYLI JAKBYNIEBYŁO TO NIE SĄ DZIECI ANI 20 LATKI JP- JESTEM PORZĄDNY
|
|
PROBI88 poznaj zasady ulicy a potem sie wypowiadaj xD ---------------------------------------------
|
|
jak autor postu pisze, że dziewczyna była czarna, czyli zapewne Murzynka. Zatem będzie łatwo znaleźć :)
|
|
a ty dobrze znasz to może dasz mi wykład co to za zasady jedna płytka leży koło drugiej haha jaka jest zasada śmieszne to co powiedziałeś w jakim świecie żyjesz jedyna zasada to brak zasad teraz właśnie kasa rozdaje zasady im masz więcej tym masz większe poparcie i psełdo przyjaciół którzy otaczają nie człowieka a kasę gówno wiesz przepraszam za zwrot a chłopaki z firmy właśnie też o tym mówią
|
|
TAK SIĘ DZIWNIE UTARŁO PARĘ LAT WSTECZ W GŁOWACH LUDZIOM PRZEWAŻNIE BARDZO MŁODYM ŻE JP TO J...AĆ POLICJE PRZEZ TO WŁAŚNIE ŻE SĄ MŁODZI I ZNAJĄ DWIE TRZY PIOSENKI I DALEJ NIC GŁOWA ZACIĘTA NA KRYMINALNYM RAPIE KTÓRĄ NIE WYKONYWALI RAZEM A Z INNYMI WYKONAWCAMI .JP- JESTEM PORZĄDNY TO ICH HASŁO BO DLA TYCH CO MYŚLĄ ŻE JEST INACZEJ TO PRZECIEŻ ANI TADEK ANI ROMAN NIE BYLI W ARESZCIE PO PROSTU TWORZĄ I PISZĄ Z OBSERWACJI WŁASNYCH I Z ROZMÓW Z LUDŹMI KTÓRYCH POLICJA ZAMIAST BYĆ OBROŃCĄ CYWILA STAJĄ SIĘ ZAGROŻENIEM I IM NIC NIE UDOWODNISZ .WIĘC DO MŁODZIEŻY > NIE NOSIĆ UBRAŃ ANI NIE NISZCZYĆ HASŁA KTÓREGO SAMI NIE WIECIE JAKIE JEST ZNACZENIE>
|
|
Zasady Ulicy- opierają się na prawie dżungli, tutaj silniejszy "zjada" słabszego, najlepiej być takim "Predatorem" i radzić sobie samemu, ewentualnie ze swoją "rodziną predatorów" nie ufając ludziom, bo każdy może być fałszywym przyjacielem i wbijając Ci nóż w plecy może Cię wykorzystywać i gadać głupoty za Twoimi plecami, czasem "najlepszy przyjaciel" okazuje się być g*wno wartym śmieciem bez zasad. Tych moich najlepszych już niestety odwiedzam na cmentarzu, został już tylko jeden najlepszy przyjaciel, mój pies.
|
|
po tych wypowiedziach, widzę ze jp jest tu was więcej
|
|
JP Jeb...te POKEMONY :):):):)
|
|
dobra cicho bo admin sprzedaje na psach ---------------------------------------------
|
|
i tak każdy będzie bronił swego koryta, założycie rodziny i zapomnicie raz dwa o tych waszych RPK i zasadach którymi można sie podetrzeć. Edvard18 też jestem podobnego zdania, najlepsi odeszli, został tylko pies.
|
|
Czepiacie cię chłopaka, a "jp" w nicku akurat może mieć wiele znaczeń. Się zakochał, więc trzeba pomagać prawdziwej miłości, o! ______________________________________________________ Masz może parkiety kraków ?
|
|
Jak Pokochać ?? Jak Poderwać ?? Myślisz żę to tez może oznaczać JP ?? :):)
|
|
a może.. JP- Jestem Piękny?!
|
|
a może... JP- Jaśnie Pan?!
|
|
|
a może Jestem Przystojny jak ch...j:)
|
|
aaaa to nie , bo to za długie :)
|
|
Je**ięto - Pi**dolnięty
|
|
to może jp pp - jakoś przeżyję piątą (piętnastą, pięćdziesiątą?) porażkę ?!
|
|
Jestem pomidorem ---------------------------------------------
|
|
Ja pier*olę ;]
|