poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pikieta w Łomży !!!

A może trzeba zorganizować pikietę odnośnie odwołania a raczej zlikwidowania straży miejskiej w Łomży. Może ktoś ma jakieś pomysły może trzeba się zebrać w końcu i zrobić jakąś manifę ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pikieta w Łomży !!!

Czyli w jedności siła ?

a likwiduja? i cale szczescie :) a radary same i tak beda robic foty - oni niczym inny sie nie zajmowali

Dostałeś mandat he he he :D ! ! !

po co się ich czepiacie ,można na te stanowiska kogoś do emeryturki wrzucić i jest git.nikomu nie zawadzają śpią w autach krzywdy nikomu nie robią.
jakeś uprzedzenie macie.
toć oni praiw ejak policja :) jak nie ważniejsi

Andrzej W.

flash moba zrób

Zbieraj podpisy pod referendum. W końcu to mieszkańcy miasta rządzą a nie urzędnicy. Z miłą chęcią się podpiszę.

Tylko jeżdzą i szukają aby wlepić mandat.Ostatnio na parkingu stałem prze katedrze przy byłym ZURCIE i na ulicy jest zakaz zatrzymywania sie do znaku to tyle kółek robili aby tylko kogoś zmandatować wielcy strażnicy.

hehhe to fakt sa irytujacy ale tez trzeba zrozumiec ze to praca jak kazda inna przeciwko komornikom tez zorganizujecie manifestacje...??
łatwo oni nie moja jezdzac po łomży z mysla ze wszyscy ich nienawidza.....
nie kazdy ma szczescie pracowac w wymarzonej pracy na wymarzonym stanowisku z wymarzoną pensją i z wymarzonym uwielbieniem siebie i kolegów z pracy......... tak się nie da..............a szkoda...........
ale wszystkim tego życzę
miłego weekendu
gdzie dzisiaj się bawimy???????

personalnie do nich nic nie mam,wypełniają swoje obowiązki dane im przez instytucje,choć potrzeba jej istnienia jest dla mnie sztuczna.nasz ratusz nie ma żadnego pomysłu,żeby ludzie zostawiali kasę,której część skapnie do budżetu miasta,więc tworzy takie "coś"co ma tą kasę od ludzi wyrwać.Podejrzewam,że utrzymanie tego wynalazku,kosztuje tyle,ile oni wyrwają od społeczeństwa.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Witam Apropo straży, w innych miastach już zlikwidowali, czemu by nie zrobić tego w Łomży.

nikomu i do niczego niepotżebni zwykli urzędnicy od godz 7 do15

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org