Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
blakajacy się pies |
Po mieście błąka się psiak większy w białej obroży w czarne lapki. Pies sympatyczny reaguje na wołanie, musiał komuś uciec bo szuka swojego domu. Jest zagubiony. Ma ciemną sierść z przypalanymi lapkami. Może komuś uciekł?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: blakajacy się pies |
a może komuś się znudził ???
|
|
jeżeli sie komuś znudził to moim zdaniem powinien już oddać do schroniska, a nie bezmyślnie zostawiać na ulicy.. Co niektorzy ludzie serca nie mają... Because when people see good, they expect good..
|
|
Niestety nie można od tak sobie oddać pieska do schroniska.......bo np. się znudził
|
|
Fakt faktem pies tęskni za swoim domem. Może jednak znajdzie się właściciel i
|
|
Tez widziałam tą psinę, szkoda biedaczka taki sympatyczny psiak, gdybym nie miała swojego pupilka to chętnie bym go przygarnęła :) ale mam nadzieję, że znajdzie w końcu właściciela :)
|
|
Psa do schroniska oddać nie można, a zabicie jest karalne. To co zrobić?
|
|
Co zrobic? 100 razy przemyśleć za nim psa się weźmie. To jest duża odpowiedzialność. I należy sukę wysterylizować, wtedy unikniemy problemów.
|
|
prawdopodobnie to pies mojego znajomego...gdzie ostatnio był widziany? Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
na ul. krótkiej mam zdjęcia moge wysłać na maila
|
|
dzisiaj na krótkiej? zaraz opierd... kolegę że nie pilnuje psa Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |