Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podrobione 5 blach krązy po mieście |
Dzis dowiedzialem sie ze po miescie krazy podrobione 5 zl, moja kolezanka chciala zaplacic w sklepie, ale pani nie przyjela od niej, bo uznala ze to wlasnie te podrobione 5 zl i jak sie potem przygladalismy jej to miala racje, 5zl z wybitym 1996 rokiem. uwazajcie!! slyszeliscie cos na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podrobione 5 blach krązy po mieście |
jak masz dojście do takich monet to kupię każdą ilość:D kontakt na maila bigi2004
|
|
Ja też kupię ;-) Daje 20 gr za sztukę... Pozdrawiam
|
|
hehe ja nie mam zadnego dojscia dopiero sie o tym dzis dowiedzialem wlasnie sie was o to pytam, czy cos wiecie i macie jakies dojscia heh :D
|
|
ja tez chce
|
|
Mam nawet zdjęcie takiej, tyle że z 1994 roku;-) Dostałem ją chyba rok, albo dwa lata temu w jakimś sklepie w Warszawie. Zostawiłem ją sobie na pamiątkę, ale gdzieś mi się podczas przeprowadzki zawieruszyła :-( Dało się bez problemu wyczuć, że jest "lewa" szorstka w dotyku itd, zresztą dość dobrze widać to na tych zdjęciach. A tu dobra 5złotówka:
|
|
uwazaj na to co piszesz zebys potem nie byl "ciagany" tutaj sciany maja cholernie wyczulony wzrok na sensacje! A potem moga byc tylko nieprzyjemnosci...
|
|
a co takiego dziwnego w tej monecie ?
|
|
ja miałem kiedyś takie 5 zł że środek monety dało sie wyjmować ;-)
|
|
rozni sie przede wszystkim tym ze ma inny kolor, jest bardzo jasna i lekka, a po za tym te "zabki" na krawedziach sa mniejsze i mniej wyczuwalne =)
|
|
Siedźmy cicho bo jeszcze i nam prokuratura "przejedzie" po domach :) Pozdrawiam
|
|
MrS racja hehehe
|
|
zrodek to i w 2 zl da sie wyjac
|
|
środek*
|
|
Ja nie słyszałem o tym ale bardzo ciekawe.Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
Ja nie słyszałem o tym ale bardzo ciekawe.Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
metius i MrS mają racje.Zakończcie ten bezsensowny temat,a propozycje takie jak bigi2004 to poprostu szczyt głupoty.Pozdrawiam
|
|
Żadna sensacja jak dla mnie, ostatnio gość z klasy chciał zapłacić naszemu skarbnikowi podrobioną dychą. Przyzwyczajam się. NiemoralnieNormalna
|
|
ptysiu próbował zapłacić 200.000 PLN twarzowego lewymi złotówkami - nie wyszło :-( Pozdrawiam
|
|
200.000 PLN podrabianymi jedno groszówkami lol
|
|
Przepraszam ale nie jestem w temacie i chcialbym zeby mnie ktoś oświecił.Mianowicie chodzi o gościa o ksywie "Ptyś".Zauważylem ze jest on ciagle wysmiewany i "jechany" na forum.:):) Czy może mi ktos powiedziec dlaczego :):) ??
|
|
Bo wygrywa ankietę na pierwszej stronie i wszyscy mu zazdroszczą !
|
|
za takie komentarze np.: "Autor: ptysiu91 (---.rb22.lom.netster.pl) Data: 06-04-06 17:10 a co takiego dziwnego w tej monecie ?" debilizm do potęgi n-tej... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Hehe nadal nie rozumiem ale trudno sie mówi :):) Uczepiliscie sie do chlopaka...hehe Pozdro
|
|
"Hehe nadal nie rozumiem ale trudno sie mówi :):)" Dzięki Ptysiowi co niektórzy mogą sie dowartościować i tyle. Jeszcze powinni mu być za to wdzięczni...
|
|
ptysiu lekiem na kompleksy! Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |